Platt LCD-bildskärm

  Platt LCD-bildskärm

  Professionellt utformad för professionella användare

  Den stora widescreen-bildskärmen 200WP7 har en suverän panel, breda synfältsvinklar och snabb svarstid för utmärkta skärmprestanda samt SmartManage för LAN-baserad tillgångshantering. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance Platt LCD-bildskärm

20", WSXGA 200WP7ES/00 Hitta liknande produkter

Professionellt utformad för professionella användare

 • Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar kan du ta emot både analoga VGA- och digitala DVI-signaler

  Med dubbla ingångar får du kontakter för både ingående analoga VGA-signaler och ingående digitala DVI-signaler.

 • Utrustad för Windows Vista

  Philips Vista-förberedda bildskärmar är utrustade för att visa det här nya visuellt sofistikerade och avancerade operativsystemet från Windows på ett levande och spännande sätt. De är utformade för att höja din underhållningsupplevelse, öka din produktivitet och hjälpa dig att ha kontroll över din datorupplevelse hemma och på kontoret genom att göra det lätt, snabbt och effektivt att visa, hitta och organisera information för arbete eller spel.

 • WSXGA+, bredformat med upplösning 1680 x 1050 för skarpare visning

  Bredformat är en skärmspecifikation som kan visa en bild med en upplösning på 1 680x 1 050 bildpunkter, eller ca 1,7 megapixel.

 • Bred synfältsvinkel på upp till 178 grader

  Den bredaste synfältsvinkeln på upp till 178 grader ger skarp bild ur alla vinklar.

 • SmartManage-kompabilitet ger dig LAN-baserad tillbehörshantering

  Med SmartManage kan du övervaka, hantera och kontrollera status för skärmenheter med tillbehör samt erbjuda fjärrsupport till användare som har problem - allt över ett lokalt nätverk.

 • Visa fler bilder och mer innehåll utan att behöva bläddra

  Visningsytan är den synliga delen av en bildskärm.

 • Roterbar skärm i 90 grader med smart kabelhantering

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Smart kabelhantering ger minskat kabeltrassel och gör det lättare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Vinkla och vrid skärmen tills du hittar den ideala betraktningsvinkeln

  Mekanismerna för vinkling och vridning har byggts in i stativet för att skärmen ska kunna vridas och vinklas bakåt och framåt.

 • Enkelt att justera skärminställningar med Philips SmartControl

  Programvara för PC som du använder till att finjustera bildkvalitet och skärminställningar. Philips erbjuder sina användare två alternativ för justering av skärminställningar. Antingen kan du navigera i skärmmenyer i flera nivåer via knappar på själva skärmen, eller så kan du välja att enkelt och intuitivt justera de olika skärminställningarna med hjälp av Philips programvara SmartControl.

 • USB 2.0-hubb med hög hastighet för enkel anslutning

  USB (Universal Serial Bus) är ett standardprotokoll för anslutning av datorer och kringutrustning. Eftersom det ger hög hastighet till låg kostnad har USB blivit den populäraste metoden för att ansluta kringutrustning till en dator. En USB 2.0-hubb som är placerad på bildskärmen ger en bekvämt placerad, lättanvänd anslutning med hög hastighet för att läsa, skriva, läsa in och överföra data, digitala medier eller musikfiler till, från eller i datorn och en eller flera USB-enheter.

 • Med enkel PnP DVI får du garanterat en sann digital upplevelse

  En DVI-kabel levereras tillsammans med produkten för digital visning av hög kvalitet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av