Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/298x4qjab_00/298x4qjab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LCD-skärm med MultiView

  Panoramavy och kristallklara bilder

  Den här 29 tums UltraWide-skärmen från Philips är imponerande med sina krsitallklara bilder med en upplösning på 2 560 x 1 080 och klara färger. Den fascinerande 21:9 AHIPS-skärmen med ultratunn infattning ger en panoramavy över världen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skärm med MultiView

UltraWide, 21:9, 29 tum, , 2 560 x 1 080 298X4QJAB/00 Hitta liknande produkter

Panoramavy och kristallklara bilder

på en skärm med UltraWide och MultiView

 • Mindre trötta ögon med flickerfree-teknik

  Mindre trötta ögon med flickerfree-teknik

  Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del användare ser flimmer på skärmen, vilket är tröttande för ögonen. I Philips flickerfree-teknik används en ny lösning för att reglera ljusstyrkan, minska flimret och ge en behagligare upplevelse.

 • SmartKolor för fylliga, levande bilder

  SmartKolor för fylliga, levande bilder

  SmartKolor är en sofistikerad teknik för att dra ut färgerna och förbättra det visuella färgomfånget på skärmen. Med den här funktionen ökar RGB-förstärkningsnivån på skärmen så att du får fylliga, levande bilder och enastående foton och videor.

 • SmartTxt för en optimerad läsupplevelse

  SmartTxt för en optimerad läsupplevelse

  SmartTxt är en sofistikerad algoritm som förbättrar läsning av texter som PDF-dokument eller e-böcker, som vanligen kräver extra mycket fokus och koncentration. Med SmartTxt-funktionen ökas kontrasten och skärpan i texten så att den blir lättare att läsa. Optimering för läsning görs genom justering av skärmens gråskalenivå, vitbalans och kontrast.

 • 21:9-panoramaskärm med AH-IPS ger klara bilder

  Den här senaste 21:9-panoramaskärmen från Philips har avancerade AHIP-paneler med True 8 bit-färg för perfekt färgåtergivning. Philips TrueVision-teknik hanterar mer än 99 % av sRGB-färgrymden med ett delta-E lägre än 3, vilket är betydligt bättre än Windows-specifikationen. 21:9-formatet gör att skärmen är perfekt för visning av flera kalkylbladskolumner. Visningsvinkeln på 178/178 grader lämpar sig väl för grafisk design, webbprogram, fotoretuschering med mera. Du kan nu öppna 2 webbsidor i full storlek intill varandra, växla mellan olika program och med lätthet göra flera saker samtidigt.

 • Kristallklar UltraWide HD med 2 560 x 1 080 pixlar

  De här senaste skärmarna från Philips ger kristallklara Quad HD-bilder med upplösningen 2 560 x 1 440 eller 2 560 x 1 080. De här nya skärmarna har paneler med höga prestanda och hög bildpunktstäthet, extra vid en betraktningsvinkel på 178/178, som möjliggörs av källor med hög bandbredd som DisplayPort, HDMI och DVI med dubbellänk. Det ger levande bilder och grafik. Oavsett om du är en krävande professionell användare som behöver extremt detaljerad information för CAD-CAM-lösningar, eller använder 3D-grafikprogram eller är en finansexpert som jobbar med enorma kalkylblad får du kristallklara bilder på skärmarna från Philips.

 • MultiView möjliggör aktiv dubbel anslutning och visning på samma gång

  Tack vare Philips MultiView-skärmens höga upplösning kan du nu uppleva en värld med anslutningar på ett bekvämt sätt, oavsett om du befinner dig på kontoret eller hemma. MultiView möjliggör aktiv dubbel anslutning och visning så att du kan arbeta med flera enheter som stationär och bärbar dator samtidigt, vilket gör komplext fleruppgiftsarbete lätt som en plätt. Att titta på fotboll från digitaldekodern på höger sida och samtidigt surfa på internet på din bärbara dator till vänster är numera enkelt. Du kanske vill hålla ett öga på nyhetsflödet med ljud i realtid i det lilla fönstret, samtidigt som du arbetar med ditt senaste blogginlägg.

 • Minimalistisk look med ultratunn infattning

  De nya Philips-skärmarna har paneler med den senaste tekniken och en minimalistisk design – infattningen är endast ungefär 2,5 mm. Tillsammans med en inre svart matrisram som är ungefär 9 mm minskas måtten på infattningen avsevärt, vilket ger minimal distraktion och maximalt synfält. Skärmen med den ultratunna infattningen passar särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida vid sida för exempelvis spelande, grafisk design och professionell användning, och den ger dig en känsla av att använda en enda stor skärm.

 • Display Port för flerskärmsanvändning med seriekoppling

  Den här Philips-skärmen har Display Port 1.2a, Multi Stream Transport-teknik (MST) med HBR2, som fördubblar datasystemkapaciteten till 21,6 Gbps. Det gör att den kan seriekoppla flera skärmar, vilket ökar effektiviteten dramatiskt. Tack vare funktionerna för seriekoppling av flera skärmar lämpar sig den här Philips-skärmen särskilt väl för användning inom finans, bankväsende, kontrollrum och andra liknande miljöer. För att kunna använda den här funktionen måste datorgrafikkortet vara certifierat enligt DP1.2 med MST-alternativ. Om du vill ha mer information kan du besöka http://www.displayport.org/

 • SmartControl för enkel justering av prestanda

  Programvara för PC som du använder till att finjustera bildkvalitet och skärminställningar. Philips erbjuder sina användare två alternativ för justering av skärminställningar. Antingen kan du navigera i skärmmenyer i flera nivåer via knappar på själva skärmen, eller så kan du välja att enkelt och intuitivt justera de olika skärminställningarna med hjälp av Philips programvara SmartControl

 • SmartConnect med HDMI, Display Port och DVI med dubbellänk

  De här Philips-skärmarna har flera anslutningsmöjligheter, som DVI med dubbellänk, visningsport och vanlig HDMI-kontakt, vilket gör att du kan ta del av högupplöst, okomprimerat bild- och ljudinnehåll. Oavsett vilken källa du använder kan du vara säker på att den här Philips-skärmen är en bra investering!

 • Inbyggda stereohögtalare för multimedia

  Ett par högkvalitativa stereohögtalare inbyggda i en bildskärm. De kan vara synligt framåtriktade eller osynligt nedåtriktade, uppåtriktade, bakåtriktade osv. beroende på modell och design.

 • SmartImage Premium för enkel bildinstallation

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, foto, film, spel, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

Visa alla specifikationer
 • Märket och varumärket ”IPS” samt tillhörande teknikpatent tillhör respektive ägare.
 • EPEAT Gold är endast giltigt där Philips registrerar produkten. Gå till www.epeat.net om du vill se registreringsstatus för ditt land.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av