Blu-ray Disc-spelare

  Definiera HD-världen

  Njut av HD-bilder på BDP7200. Frossa i alla detaljer, jämn handling och levande färger med Deep Colour. Du kan också titta på befintliga DVD-favoriter, med konvertering till 1080p via HDMI.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Definiera HD-världen

med Blu-ray Disc-uppspelning

 • Blu-ray Disc-uppspelning för skarpa bilder i Full HD 1080p

  Blu-ray Disc-uppspelning för skarpa bilder i Full HD 1080p

  Blu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1920 x 1080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Scener verkar få liv när detaljerna framträder lika tydligt som i verkligheten, rörelserna mjukas ut och bilderna blir kristallklara. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud ­ så att ljudupplevelsen känns nära nog verklig. Den stora lagringskapaciteten på Blu-ray-skivor gör det möjligt att införliva en mängd interaktiva funktioner. Smidig navigering under uppspelning och andra funktioner, till exempel popupmenyer, ger hemmabiosystemet en helt ny dimension.

 • Bonus View med bild-i-bild för valmöjligheter för ljud och bild

  Bonus View med bild-i-bild för valmöjligheter för ljud och bild

  Med Bonus View kan du använda dig av bild-i-bild med ljudval. Ett andra mindre fönster – som visar en annan videosekvens – syns då ovanpå huvudbilden. Du kan välja om du vill lyssna på det som visas i det större eller i det mindre fönstret. Det här gör det möjligt att utnyttja de många specialfunktioner som ofta är inkluderade i Blu-ray Disc-filmer. Du kan till exempel titta och lyssna på regissörens kommentarer i det mindre fönstret medan han eller hon refererar till scener eller skådespelare i huvudbilden.

 • Full HD 1080p för knivskarpa bilder

  Full HD 1080p för knivskarpa bilder

  Blu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1 920 x 1 080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Det innebär att du får den bästa TV-bildkvaliteten som finns tillgänglig idag – så förbered dig på en ren njutning för ögonen.

 • Deep Color för levande bilder i över en miljard färger

  Deep Color för levande bilder i över en miljard färger

  Den riktiga världen är inte begränsad av färger – i stort sett alla färgtoner kan förekomma i alla nyanser, i alla ljusstyrkor. Det du ser på TV-skärmen är en annan sak, så bilder ser ofta inte naturliga ut. Deep Color återskapar den riktiga världen på TV-skärmen och ger dig de miljontals färger som förekommer i verkligheten – och tar din tittarupplevelse till nya höjder.

 • 1080p vid 24 fps för bilder som på bio

  1080p vid 24 fps för bilder som på bio

  Få en riktig bioupplevelse hemma i vardagsrummet med video i 24 bilder per sekund. Originalfilmer spelas alltid in med den här bildhastigheten som ger helt unik stämning och bildkvalitet. Philips Blu-ray Disc-spelare är utrustade för att ge dig 24 bildrutor per sekund direkt från Blu-ray Disc-skivor – och ger dig därmed sensationella biolika högupplösta bilder som kommer att slå dig med häpnad.-

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och kan enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • Fantastisk störningsfri video med MPEG och 3D-brusreducering

  Fantastisk störningsfri video med MPEG och 3D-brusreducering

  Kameror som tar still- eller rörliga bilder tar upp störningar (eller brus) från en rad källor. Trots att de inte syns var för sig bidrar de här till låg bildkvalitet. MPEG och 3D-brusreduceringsfunktionen rensar bilden – så att du kan vara säker på att få kristallklara bilder varje gång.

 • Förbättrad DVD-videoupplösning till 1080p via HDMI för HD-lika bilder

  Förbättrad DVD-videoupplösning till 1080p via HDMI för HD-lika bilder

  Förbättrad upplösning till 1080p via HDMI ger kristallklara bilder. Du kan nu uppleva standardupplösta DVD-filmer med högupplösning – garanterat mer detaljrika och mer verklighetstrogna. Progressive Scan-funktionen (p:et i 1080p) eliminerar de linjer som ofta förekommer på tv-skärmar, vilket ger garanterat knivskarpa bilder. Som grädde på moset gör HDMI en direkt digital anslutning som kan överföra såväl okomprimerad digital HD-video som digitalt flerkanalsljud, utan konvertering till analoga data, så att du kan uppleva perfekt bild- och ljudkvalitet, helt störningsfritt.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD för 7.1-surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD för 7.1-surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och högupplöst DTS-HD-ljud och ger bästa tänkbara 7.1-kanalsljud från Blu-ray-skivorna. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från det ursprungliga studioinspelningsljudet. Det innebär att du hör vad de som skapade musiken avsåg att du skulle höra. Med Dolby TrueHD och högupplöst DTS-HD-ljud får du den ultimata upplevelsen med ditt hemunderhållningssystem.

 • Njut av filmer och musik från CD och DVD

  Njut av filmer och musik från CD och DVD
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av