Blu-ray Disc-spelare

  Verkligheten har mött sin jämlike

  Hänge dig åt ren och total audiovisuell underhållning som konkurrerar med verkligheten. Upplev levande, kristallklara bilder tillsammans med detaljerat kvalitetsljud med den här smidiga och enastående Blu-ray Disc-spelaren. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

9000 series Blu-ray Disc-spelare

Qdeo bildprocessor, D/A-omvandlare från TI Burr-Brown BDP9500/12 Hitta liknande produkter

Verkligheten har mött sin jämlike

 • Qdeo™ video-bearbetning för film i sin renaste form

  Qdeo™ video-bearbetning för film i sin renaste form

  Qdeo™-videobearbetningstekniken skapar diskret och naturtrogen video. De flesta videotyper har brus och artefakter som är mycket störande när de spelas upp på HDTV-apparater. Qdeo™-bearbetning framställer bilder med mindre brus, förbättrade färger och kontrast, detaljskärpa samt ett förstärkt djup, vilket resulterar i en lugn, behaglig och uppslukande tittarupplevelse. Dessutom fungerar Qdeo™ med alla slags videokällor, inklusive Blu-ray, DVD och även internetvideo med låg kvalitet.

 • Subtitle Shift för widescreen utan att några textremsor saknas

  Subtitle Shift för widescreen utan att några textremsor saknas

  Subtitle Shift är en förbättringsfunktion med vilken användare kan ställa in undertextens position för en film på TV- eller datorskärmen. Med fjärrkontrollen kan användare flytta texten uppåt och nedåt på skärmen. På widescreen-skärmar, t.ex. Cinema 21:9 och projektorer, blir textningen ibland avskuren. För att se den ordentligt måste användaren ändra bildförhållandet, vilket upphäver syftet med widescreen. Med funktionen Subtitle Shift kan användaren behålla rätt bildförhållande och position för undertexten på skärmen.

 • DivX Ultra-certifierad för förbättrad uppspelning av DivX-videor

  DivX Ultra-certifierad för förbättrad uppspelning av DivX-videor

  Med DivX-funktionen kan du njuta av DivX-kodade videofilmer hemma i TV-soffan. DivX-medieformatet är en MPEG4-baserad videokomprimeringsteknik som du kan använda till att spara stora filer, som filmer, filmklipp och musikvideor på skivor som CD-R/RW och inspelningsbara DVD-skivor. I DivX Ultra kombineras DivX-uppspelning med suveräna funktioner som integrerad textning, flera olika ljudspår, kapitel och menyer i ett praktiskt filformat.

 • Guldpläterade A/V-kontakter för bästa bild och ljud

  Guldpläterade A/V-kontakter för bästa bild och ljud

  De guldpläterade A/V-kontakterna ger bättre ljudsignalöverföring jämfört med traditionella click-fit-anslutningar, tack vare deras tillförlitlighet och hållbarhet. De minimerar dessutom den elektriska signalförlusten från förstärkaren till högtalarlådan, vilket ger en ljudåtergivning som är så realistisk som möjligt.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD MA för 7.1-surroundljud i HD

  Dolby TrueHD och DTS-HD MA för 7.1-surroundljud i HD

  Högupplöst DTS-HD-ljud och Dolby TrueHD ger bästa tänkbara 7.1-kanalsljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från det ursprungliga studioinspelningsljudet. Det innebär att du hör vad de som skapade musiken avsåg att du skulle höra. Med DTS-HD Master Audio och Dolby TrueHD får du den ultimata upplevelsen med ditt hemunderhållningssystem.

 • D/A-omvandlare från TI Burr-Brown för en detaljerad ljudåtergivning

  D/A-omvandlare från TI Burr-Brown för en detaljerad ljudåtergivning

  TI Burr-Brown är ett välkänt märke som står för höga prestanda och hög kvalitet, och de har specialiserat sig på att producera Hi-Fi-komponenter av kvalitet för ljudentusiaster, som D/A-omvandlare (Digital to Analog Converters). Philips litar på och väljer TI Burr-Browns D/A-omvandlare, som konverterar digitala ljudsignaler till analoga med en samplingshastighet på 192 KHz med 24-bitars upplösning. På så sätt fångas mer information från den ursprungliga analoga frekvenskurvan, vilket ger mycket rikare ljudprestanda.

 • Separat toroidströmförsörjning för rent ljud utan brus

  Separat toroidströmförsörjning för rent ljud utan brus

  Toroidströmförsörjningen är en ringformad kärntransformator. Med en separat toroidtransformator och en linjär strömförsörjning säkerställs en stabil och ljudlös strömkälla avsedd för analoga ljudsignaler. Med den här designen undviks digital ljudkoppling, jämfört med vanlig design där både digital videosignal och analog ljudsignal delar samma strömförsörjning. Resultatet blir ett rent ljud med knappast något brus.

 • Stabilt 3 mm aluminiumhölje garanterar optimala prestanda

  Stabilt 3 mm aluminiumhölje garanterar optimala prestanda

  Det stabila 3 mm aluminiumhöljet garanterar optimala prestanda. Höljet är tjockare än industrinormen och tillräckligt robust för att undvika vibration och störningar från annan elektronisk utrustning, samtidigt som den ger Blu-ray-spelaren en snygg design och känsla.

 • BD-Live (Profile 2.0) – upplev bonusinnehåll online för Blu-ray

  BD-Live (Profile 2.0) – upplev bonusinnehåll online för Blu-ray

  BD-Live öppnar upp din värld inom HD ännu mer. Ta emot uppdaterat innehåll bara genom att ansluta din Blu-ray Disc-spelare till internet. Spännande nyheter som exklusivt nedladdningsbart material, live-evenemang, live-chatt, spel och online-shopping väntar på dig. Surfa på HD-vågen med Blu-ray Disc-uppspelning och BD-Live

 • Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  USB (Universal Serial Bus) är en protokollstandard som brukar användas för att sammankoppla datorer, kringutrustning och elektronisk utrustning. Enheter med Hi-Speed USB har en dataöverföring på upp till 480 Mbit/s, att jämföras med 12 Mbit/s hos vanliga USB-enheter. Om du har Hi-Speed USB 2.0 Link behöver du bara ansluta USB-enheten, välja film, låt eller bild och sätta igång.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, SoundBar-högtalare, hemmabiosystem och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • Pekkänsliga kontroller för smärtfri och enkel åtkomst

  Med en lätt tryckning på de beröringskänsliga knapparna registreras din inmatning. Nu behöver du inte trycka hårt på knapparna längre!

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av