Koaxialhögtalare för bil

  Ditt bärbara musiksystem

  Känn musiken med Philips bilstereohögtalare CSP6911. De här 3-vägs högtalarna på 16 x 24 cm har en maximal effekt på 300 W och en oval kon i polypropylen med en mjuk PEI dome tweeter för levande musik med djup bas. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Koaxialhögtalare för bil

16 x 24 cm, 3-vägs, max 300 W CSP6911/00 Hitta liknande produkter

Ditt bärbara musiksystem

med 3-vägs stereo för livfullt ljud

 • Mjuk PEI dome tweeter för varma, nyanserade toner

  Mjuk PEI dome tweeter för varma, nyanserade toner

  Materialet PEI (polyeterimid) är perfekt för tweeter domes på grund av sin lätta vikt, höga tryckstyrka, stabilitet och tolerans för höga temperaturer. Inuti tweetern producerar det lilla membranet (dome-öppningen) toner med hög frekvens. Dessa PEI-domer kan fånga de allra högsta tonerna så att musiken blir nyanserad med varm och rik diskant. Formen på domen gör också att ljudet sprids så att de höga tonerna hörs var i bilen man än sitter.

 • Stark ferritmagnet för kraftfull prestanda

  Stark ferritmagnet för kraftfull prestanda

  Ferrit är ett lätt men starkt material med ett permanent och sammanhängande magnetfält. Det är en viktig högtalarkomponent som framkallar högtalarspolens och membranets rörelse. När en ingångssignal tas emot agerar högtalarspolen som en elektromagnet som får woofer- och tweetermembranet att antingen attrahera eller repellera. Ferritmagneten skapar ett jämnt magnetfält för jämna membranrörelser och minskar ljudförvrängningen. Att man använder en så stabil och stark magnet som ferrit gör att högtalarspolen kan producera höga ljud med jämn ton.

 • Upphängning i butylgummi för oerhört jämn respons

  Upphängning i butylgummi för oerhört jämn respons

  Ytterst responsivt butylgummi ansluter woofermembranet till högtalarramen och skapar ett upphängningssystem. När en ljudsignal når konen inuti woofern håller det styva men elastiska butylgummikonstruktionen konen i rätt läge och skyddar den från stark kraft uppifrån eller nedifrån som kan förekomma när signalen är stark. Det gör att woofern kan tåla vågor av kraftfulla rytmer och leverera en jämn basrespons med minsta möjliga förvrängning, trots att högtalaren är liten.

 • Snyggt högtalargaller som skyddar högtalaren

  Snyggt högtalargaller som skyddar högtalaren

  Högtalargallret är designat för att bilen ska se lyxig ut. Det består av två delar – ett löstagbart metallnäthölje och en plastring – och när det är installerat på högtalaren täcker det tweeterdomen och högtalarkonen helt. Det hårda och slitstarka gallret skyddar högtalarna från oavsiktliga sparkar och klåfingriga händer som kan skada dem.

 • Oval kon i polypropylen, rikare och djupare bas

  Oval kon i polypropylen, rikare och djupare bas
 • Tålighet och stabil prestanda under extrema förhållanden

  Tålighet och stabil prestanda under extrema förhållanden.

 • Passar perfekt i alla 16 x 24 cm-högtalaröppningar

  Passar perfekt i alla 16 x 24 cm-högtalaröppningar.

 • Enkel sladdanslutning för angivna högtalarterminaler

  Enkel sladdanslutning för angivna högtalarterminaler.

 • Stabil polypropenkon för hög prestanda i alla väder

  Polypropylen är ett bra material för högtalarkonmembran eftersom det tål alla väder. När det är fuktigt ute kan konen bli tyngre och mindre känslig. När det är varmt kan konen (eller en del av den) expandera och bli större. I båda fallen kan ljudet förvrängas. Oavsett vad det är för väder påverkas inte de stabila polypropylenkonerna av dessa problem, utan producerar alltid samma klara, naturtrogna ljud.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av