Fidelio Hörlurar med mikrofon

40 mm högtalarelement/sluten baksida, On-ear, Lyxiga kuddar i minnesskum, Vikbar för plan förvaring M1MKIIBO/00 Hitta liknande produkter
Fidelio
 • Hi-Fi-ljud i avancerad design

  • KA

  Fidelio

  Hörlurar med mikrofon

  M1MKIIBO/00 Hitta liknande produkter

  I Philips Fidelio M1MKII sammanfogas förstklassigt ljud och sann komfort i banbrytande design. Hörlurarna är särskilt utformade och tillverkade för HD-musikunderhållning. Den lätta men ändå stabila designen ger även utmärkt brusreducering när du är i rörelse. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hi-Fi-ljud i avancerad design

 • Optimerade neodymelement på 40 mm för rent autentiskt ljud

  Optimerade neodymelement på 40 mm för rent autentiskt ljud

  Varje högtalarelement är omsorgsfullt utvalt, finjusterat och testat innan det paras ihop med andra. På så sätt säkerställs det mest balanserade naturliga ljudet. Till 40 mm-elementen används neodymmagneter som ger äkta högupplöst ljud i ett brett dynamiskt omfång där minsta detalj återges.

 • Akustisk passform för att hålla ljuddetaljerna inne och stänga ute bruset

  Akustisk passform för att hålla ljuddetaljerna inne och stänga ute bruset

  Fidelio-hörlurarna har akustisk passform som utgörs av ett specialutformat band som är inbyggt i den inre behållaren, vilket eliminerar ljudläckage och bevarar ljuddetaljerna. Du får inte bara fantastiskt fyllig bas utan kan även njuta av varje superb detalj i musiken, utan störningar utifrån.

 • Basreflexsystem för klar, dynamisk och balanserad bas

  Basreflexsystem för klar, dynamisk och balanserad bas

  Hörlurarnas akustiska utformning med sluten baksida har ett basreflexsystem som består av snäckor med strategiskt placerade kanaler. De reglerar lufttrycket i den inre behållaren och bildar ett membran med kontrollerad miljö för optimalt akustiskt gensvar. Tillsammans med den akustiska förseglingen isolerar den alla naturliga ljuddetaljer och ger exakt och dynamisk bas utan avkall på klarheten i ljudet.

 • Lyxiga kuddar i minnesskum för en ergonomisk passform

  Lyxiga kuddar i minnesskum för en ergonomisk passform

  De material som har använts för Fidelio-hörlurarna är noggrant utvalda för att ge långvarig komfort och bättre ljudprestanda. De lyxiga öronkuddarna som andas och har minnesskum är designade för bästa ergonomiska passform. Skummet formas perfekt efter ditt öra, och dessutom förseglar det basljudet och utestänger brus från omgivningen. De är designade så att den yttre kudden – med väl avvägda proportioner mellan tyg och skyddsläder – minskar trycket på örat och förhindrar värmeutveckling, så att hörlurarna både känns och låter underbart.

 • Fodral i mockaimitation ger ett snyggt skydd för hörlurarna

  Fodral i mockaimitation ger ett snyggt skydd för hörlurarna
 • Aluminium och fint läder för förstklassigt utseende och känsla

  Aluminium och fint läder för förstklassigt utseende och känsla
 • Öronsnäckor med dubbelt skikt som är konstruerade för ljudprecision

  Philips Fidelio M1MKII-öronsnäckorna med dubbelt skikt är konstruerade för att minska resonansen och dämpa vibration så att ljudet blir äkta och exakt och du kan höra varje superb ljuddetalj. Den solida konstruktionen med olika skikt gör dem hållbara och bekväma. Därför kommer du att ha glädje av M1MKII under lång tid.

 • Lättare högtalarspole för förbättrad klarhet och bredare ljudbild

  Fidelio M1MKII innehåller en lättare högtalarspole jämfört med dess föregångare, vilket ger större klarhet i de låga frekvenserna och bredare omfång i de höga frekvenserna. Resultatet är en mer detaljerad och omfattande ljudupplevelse.

 • Frekvensomfånget inställt för att urskilja lyssnarens preferenser

  Omfattande forskning har genomförts med hjälp av kunniga musikälskare som har gett oss insikter om sina preferenser – till exempel om vilka ljudegenskaper de föredrar. Våra akustiktekniker finjusterade sedan Fidelio M1MKII med hänsyn till alla detaljer som påverkar hur lyssnare urskiljer ljud, till exempel hur örat reflekterar ljud och skapar genklang. Det ledde till att vi konstruerade våra M1MKII-hörlurar för att återge ljud som är så troget originalinspelningen som möjligt, även med hänsyn till aktuella inspelningsformat.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av