1
Blå ljusterapi

Ny och effektiv: Blått ljus för behandling av plackpsoriasis

Letar du efter en bekväm psoriasis behandling?

 

Om du har mild till måttlig psoriasis vulgaris rekommenderar de flesta läkare lokal behandling –huvudsakligen med salvor som kortikosteroider, vitamin D och analoger. Om du har måttlig till svår psoriasis vulgaris består behandlingen oftast av ultraviolett ljus
(UVA- eller UVB-strålning) eller olika systemiska läkemedel.

 

Många patienter tycker att det är svårt att leva ett normalt liv när de måste smörja in huden med salvor och krämer flera gånger om dagen. Detta betyder att de kanske smörjer in sig mindre ofta än de border eller avslutar sin psoriasis behandling helt. Faktum är att endast 25% av psoriasis patienterna säger sig vara nöjda med sin psoriasis behandling.1 Patienterna upplever den frekventa insmörjningen av salvor som besvärlig och tidskrävande och att den begränsar dem i sina dagliga aktiviteter. Dessutom är upp till 40% av patienterna motvilliga till att ta mediciner.2 I många fall är de oroliga för eventuella biverkningar eller så tror de att behandlingen inte ska fungera eller att den är väldigt krävande. Allt det här kan leda till låg följsamhet,3,4 vilket innebär att behandlingen avslutas för tidigt eller inte genomförs korrekt. Det kan i slutändan leda till att behandlingen ger sämre resultat.

Psoriasis Treatment BlueControl
BlueControl fits into your daily life

Psoriasis behandling som passar in i ditt dagliga liv

 

Till skillnad från konventionella behandlingar är Philips BlueControl en bekväm psoriasis behandling för hemmabruk där du kan välja var och när du behandlar dina plack. En annan fördel är att du inte behöver använda salvor eller krämer för att få effekt. Ljusterapi med blått LED-ljus lindrar symptom av plackpsoriasis medan du lever ditt liv som vanligt.

Bekväm och praktisk

 

Philips BlueControl är världens första bärbara fototerapienhet för mild till måttlig plackpsoriasis. Den lilla och lätta enheten har ett laddningsbart batteri så ingen sladd kommer i vägen. Du fäster enkelt enheten på armen eller benet med det justerbara tygbandet, trycker på knappen och fortsätter med dina dagliga sysslor. Philips BlueControl stängs av automatiskt efter 30 minuters behandling per plack – ingen timer behövs. För bästa effekt rekommenderar vi daglig behandling. Philips BlueControl kan användas för att behandla flera psoriasisplack per dag.  

Philips BlueControl - psoriasis behandling med blått ljus

 

 • Innovativt – den första bärbara psoriasis behandlingen med blått LED-ljus för hemmabruk
 • Bekvämt – lätt att använda varje dag, inga extra salvor
 • Skonsamt – inga aktiva ingredienser eller kemiska substanser samt ingen ultraviolett strålning att oroa sig för
 • Endast 2 kr per dag i behandlingskostnad*
Rekommenderat pris: 2 799,00 kr
BlueControl
Philips BlueControl är bärbar och det gör mitt liv enklare. Jag kan behandla mig själv när jag gör vardagssaker som att arbeta, laga mat och städa hemmet. Och jag behöver inga krämer längre!”

Den är lätt att använda. Det är bara att spänna fast den i en halvtimma. Inga piller, inga kemikalier.”

Äntligen finns det en psoriasis behandling som är lätt att fortsätta med eftersom den inte påverkar vardagslivet.”

Jag har använt den i snart ett år och jag är imponerad över effekterna på mina knän och armbågar.”

Våra psoriasis behandlingsprodukter

 • BlueControl

  BlueControl

  • 30 minuters behandling per plack
  • Bärbar ljusterapi med blått ljus
  • Kliniskt bevisad effekt
  • Utan kemikalier eller kortison
  Overall rating 3.9/ 5
  42
  PSK0202
  2 799,00 kr
  Visa produkt

1. Stern RS, Nijsten T, Feldman SR, Margolis DJ, Rolstad T. Psoriasis is common, carries a substantial burden.

2. Richards HL, Fortune DG, O’Sullivan TM, Main CJ, Griffiths CE. Patients with psoriasis and their compliance with medication. Journal of the American Academy of Dermatology. 1999; 41: 581 – 3.

3. Zaghloul SS, Goodfield MJ. Objective assessment of compliance with psoriasis treatment. Archives of Dermatology. 2004; 140: 408 – 14.

4. Richards HL, Fortune DG, Griffiths CE. Adherence to treatment in patients with psoriasis. Journal of the European Academy of Dermatology & Venereology. 2006; 20: 370 – 9.

*2 kr per dag i behandlingskostnad är baserat på daglig användning och livstiden på Philips BlueControl (ca 5 år)