Philips AmbiLux TV

Stimulera dina sinnen

Rörelse som berör dig

 

Philips AmbiLux gör TV-tittandet till ett visuellt äventyr. När skärmen projiceras läckert bakom TV:n får du ett levande ljussken som perfekt förstärker händelserna med enastående färg och rörelse.

Lägen för att spegla din sinnesstämning

 

Philips AmbiLux är redo för allt. Actionfyllda storfilmer, thrillers, kärlekshistorier, resor, musik, spel och mer. Välj bara det Ambilight-läget du vill ha från menyn och få bra effekter med oändliga möjligheter. Effekterna har olika inställningar – från retroinspirerade pixliga bilder till explosiv actionfylld realism och livfullhet. Det klassiska läget och musikläget i AmbiLux blåser liv i rummet.

Philips AmbiLux är redo för allt. Actionfyllda storfilmer, thrillers, kärlekshistorier, resor, musik, spel eller vad som nu händer under kvällen. Välj bara det Ambilight-läge du vill ha från menyn och få fantastiska effekter med oändliga möjligheter.
Det finns olika inställningar för effekterna – från retroinspirerade pixliga bilder till explosiv actionfylld realism och livfullhet. Det klassiska läget och musikläget i AmbiLux blåser liv i rummet.

Ingenjörskonst med precision

 

Det som får liv i Philips AmbiLux är nio pico-projektorer. De skapar en perfekt och helt unik visuell upplevelse. Den precisa tekniken balanserar suveräna färger och kontrast för att skapa en uppslukande upplevelse som är långt utöver det vanliga.

Vacker utformning

 

Med sina nio pico-projektorer bakom TV:n och den tunna eleganta formen, gör Philips AmbiLux till ett äkta konstverk. Den minimala ramen har en nära anknytning till sitt omgivande ljussken. Slimmade fötter skapar lätthet och utrymme, medan autentiska material för allt samman. Det är en TV som är så mycket mer än en TV.

Få ut mesta möjliga av AmbiLux

Philips TV får ut det bästa av AmbiLux

Maximera AmbiLux-upplevelsen

Med AmbiLux blir världen större. Du behöver ett väggutrymme på minst 2,4 x 1,3 m för att använda det. Med tre storleksinställningar för ljusskenet är ett större utrymme lika med en större upplevelse. Placera TV-stativet 9 cm från väggen genom att följa AmbiLux-placeringsguiden. Ju mer fritt utrymme du har kring TV:n, desto bättre. Men du kan ta del av AmbiLux även om utrymmet inte är helt fritt.

 

Med AmbiLux blir din värld större. Du behöver ett väggutrymme på minst 2,4 x 1,3 m för att använda det. Med tre storleksinställningar för ljusskenet är ett större utrymme lika med en större upplevelse. Placera TV-stativet 9 cm från väggen. Ju mer fritt utrymme du har kring TV:n, desto bättre. Men du kan ta del av AmbiLux även om utrymmet inte är helt fritt.

Philips AmbiLux i media

 

Läs mer

2016-02-09

 

Läs mer

2016-02-09

Dags att socialisera

Facebook

 

Gilla vår officiella Philips TV Facebook-sida och ta del av de senaste nyheterna, tipsen och uppdateringarna.

YouTube

 

Se våra senaste kortfilmer, samarbeten och officiella meddelanden nu.

Instagram

 

Dela dina tankar om Ambilight med oss med #Ambilight @philipstelevision

*TV-modellerna och specifikationerna som visas är landsspecifika och kan variera

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ och andra märken är varumärken som tillhör Google Inc.