LCD-skärm

  LCD-skärm

  Bildskärm med hög produktivitet för medicinska miljöer

  Den högupplösta EN/IEC 60601-1-certifierade Philips 200P7MG-bildskärmen med korta svarstider är utformad för att uppfylla kraven på prestanda och produktivitet inom hälso- och sjukvården. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bildskärm med hög produktivitet för medicinska miljöer

 • Utrustad för Windows Vista

  Philips Vista-förberedda bildskärmar är utrustade för att visa det här nya visuellt sofistikerade och avancerade operativsystemet från Windows på ett levande och spännande sätt. De är utformade för att höja din underhållningsupplevelse, öka din produktivitet och hjälpa dig att ha kontroll över din datorupplevelse hemma och på kontoret genom att göra det lätt, snabbt och effektivt att visa, hitta och organisera information för arbete eller spel.

 • EN/IEC 60601-1-certifierad för medicinska miljöer

  EN/IEC 60601 är en internationell standard för medicinsk utrustning publicerad av den tekniska kommittén i International Electrotechnical Commission (IEC), den ledande globala organisationen som utvecklar och publicerar internationella standarder för alla tekniker inom elektricitet, elektronik och närliggande områden. Delar av standarden styr allmän säkerhet och elektronisk strålning. All sjukhusutrustning måste uppfylla de stränga kraven för Medical Electrical Safety Standards (IEC 60601-1 / EN 60601-1) och Medical ECM Standards (IEC 60601-1-2, EN 60601-1-2) för medicinska bildskärmar.

 • SmartManage-kompabilitet ger dig LAN-baserad tillbehörshantering

  Med SmartManage kan du övervaka, hantera och kontrollera status för skärmenheter med tillbehör samt erbjuda fjärrsupport till användare som har problem - allt över ett lokalt nätverk.

 • UXGA, upplösning 1 600 x 1 200

  För grafikskärmar anger skärmupplösningen antalet bildpunkter (pixlar) på hela skärmen. En skärm med exempelvis upplösningen 1 600 x 1 200 bildpunkter visar 1 600 punkter på var och en av de 1 200 raderna, eller ungefär 2 miljoner bildpunkter. Det ger bättre bildkvalitet och bättre färgåtergivning.

 • Bred synfältsvinkel på upp till 178 grader

  Den bredaste synfältsvinkeln på upp till 178 grader ger skarp bild ur alla vinklar.

 • Tre signalingångar för maximal visningsflexibilitet

  Tre ingångar möjliggör visning av digitala och analoga signaler. En bildskärm med tre ingångar är försedd med en D-Sub- (VGA) och en DVI-I-kontakt. DVI-I-kontakten accepterar antingen en digital eller analog signalingång via valfri adapter för maximal visningsflexibilitet och ”garanti” för din gamla bildskärm.

 • 16 ms på/av-svarstid: Bättre visning av text och bilder

  På/av-svarstid är den tid som krävs för ett bildelement att gå från aktivt (svart) läge till inaktivt (vitt) läge och tillbaka till det aktiva läget (svart). Värdet mäts i millisekunder. Kortare svarstider ger snabbare överföringar och resultatet blir färre synliga bildartefakter vid visning av övergångar i text och bilder. På/av-svarstid är ett viktigt mått vid visning av affärsinnehåll som dokument, bilder och foton.

 • Roterbar skärm i 90 grader med smart kabelhantering

  Möjligheten att justera bordsstativets höjd, vridning, lutning och rotationsvinkel gör att du kan ställa in en användaranpassad visning för högsta komfort, som minskar de fysiska påfrestningarna under en lång arbetsdag. Smart kabelhantering ger minskat kabeltrassel och gör det lättare för dig att hålla ordning på arbetsplatsen.

 • Enkelt att justera skärminställningar med Philips SmartControl

  Programvara för PC som du använder till att finjustera bildkvalitet och skärminställningar. Philips erbjuder sina användare två alternativ för justering av skärminställningar. Antingen kan du navigera i skärmmenyer i flera nivåer via knappar på själva skärmen, eller så kan du välja att enkelt och intuitivt justera de olika skärminställningarna med hjälp av Philips programvara SmartControl.

 • Inbyggd USB 2.0-lösning med snabb hastighet för enkel anslutning

  USB (Universal Serial Bus) är ett standardprotokoll för anslutning av datorer och kringutrustning. Eftersom det ger hög hastighet till låg kostnad har USB blivit den populäraste metoden för att ansluta kringutrustning till en dator. Genom att placera en USB 2.0-anslutning i en bildskärm kan Philips erbjuda en bekvämt placerad, lättanvänd USB-anslutning med hög hastighet för att läsa, skriva, läsa in och överföra program, data, digitala medier eller musikfiler till, från eller i datorn och en eller flera USB-enheter.

 • Med enkel PnP DVI får du garanterat en sann digital upplevelse

  En DVI-kabel levereras tillsammans med produkten för digital visning av hög kvalitet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av