LED-bakgrundsbelyst LCD-skärm

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/275c5qhaw_01/275c5qhaw_01_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  LED-bakgrundsbelyst LCD-skärm

  Kombinerad IPS-skärm/Bluetooth-högtalare

  I Philips Moda 2 kombineras snygga bilder med ett praktiskt Bluetooth-högtalarsystem i ett elegant paket. Du kan smidigt strömma musik och ta emot telefonsamtal via det kraftfulla Bluetooth-högtalarsystemet och få en förhöjd upplevelse. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LED-bakgrundsbelyst LCD-skärm

C-line, 27-tums (68, 6 cm), Full HD-skärm (1920 x 1080) 275C5QHAW/01 Hitta liknande produkter

Kombinerad IPS-skärm/Bluetooth-högtalare

lyssna på musik och prata där du jobbar

 • AH-IPS-skärm ger imponerande bilder med breda synfältsvinklar

  AH-IPS-skärm ger imponerande bilder med breda synfältsvinklar

  För AH-IPS-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader. Detta gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst. Till skillnad från vanliga TN-paneler ger AH-IPS-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör dem perfekta inte bara för bilder, filmer och webbsurfning, utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka.

 • Full HD för kristallklara, skarpa bilder

  Full HD för kristallklara, skarpa bilder

  Full HD-skärmen har en widescreen-upplösning på 1920 x 1080p. Det är den högsta upplösningen för HD-källor för bästa möjliga bildkvalitet. Den är helt framtidssäkrad eftersom den har funktioner för 1080p-signaler från alla källor, inklusive de senaste som Blu-ray och avancerade HD-spelkonsoler. Signalbearbetningen har uppgraderats för att fungera med den här mycket högre signalkvaliteten och -upplösningen. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger.

 • Mindre trötta ögon med flickerfree-teknik

  Mindre trötta ögon med flickerfree-teknik

  Den metod som används för att reglera ljusstyrka i bakgrundsbelysta LED-skärmar gör att en del användare ser flimmer på skärmen, vilket är tröttande för ögonen. I Philips flickerfree-teknik används en ny lösning för att reglera ljusstyrkan, minska flimret och ge en behagligare upplevelse.

 • Bluetooth för trådlös strömning av musik och samtal

  Bluetooth för trådlös strömning av musik och samtal

  Upplev trådlös frihet med Bluetooth-teknik. Para snabbt ihop din mobila enhet med monitorns Bluetooth-högtalare och spela enkelt upp din favoritmusik. Du kan till och med använda den för handsfreesamtal i högtalartelefon.

 • Musik och videoströmning medan du laddar med MHL

  Musik och videoströmning medan du laddar med MHL

  MHL (Mobile High Definition Link) är ett mobilt ljud-/videogränssnitt för direkt anslutning av mobiltelefoner och andra bärbara enheter till högupplösta skärmar. Med en MHL-kabel (tillval) kan du ansluta din MHL-kompatibla mobila enhet till den här stora Philips MHL-skärmen och se dina HD-videoklipp få liv med fullt digitalt ljud. Förutom att njuta av dina mobila spel, foton, filmer och andra appar på storbild kan du samtidigt ladda din mobila enhet så att du aldrig får slut på ström under användning.

 • kant-till-kant glas och en tunn infattning för ett smidigt utseende

  kant-till-kant glas och en tunn infattning för ett smidigt utseende

  De nya Philips-skärmarna har paneler med den senaste tekniken och en minimalistisk design – infattningen är endast ungefär 2,5 mm. Tillsammans med en inre svart matrisram som är ungefär 3,5 mm minskas måtten på den totala infattningen avsevärt, vilket ger minimal distraktion och maximalt synfält. Skärmen med den ultratunna infattningen passar särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida vid sida för exempelvis spelande, grafisk design och professionell användning, och den ger dig en känsla av att använda en enda stor skärm.

 • SmartImage-förinställningar för att enkelt optimera bildinställningar

  SmartImage-förinställningar för att enkelt optimera bildinställningar

  SmartImage är en exklusiv, ledande Philips-teknik som analyserar innehåll som visas på skärmen och ger dig optimerade skärmprestanda. Det användarvänliga gränssnittet ger dig möjlighet att välja olika lägen som kontor, foto, film, spel, ekonomi osv., efter det program som används. Baserat på det valet optimerar SmartImage dynamiskt kontrast, färgmättnad och bild- och videoskärpa för ultimata skärmprestanda – allt i realtid med en enda knapptryckning!

 • SmartContrast för rika, svarta nivådetaljer

  SmartContrast för rika, svarta nivådetaljer

  SmartContrast är en teknik från Philips som analyserar det du tittar på, automatiskt justerar färgerna samt kontrollerar bakgrundsljusets intensitet så att kontrasten dynamiskt förbättras. På så sätt får du bästa möjliga digitala bilder och videor, och du drar även nytta av det när du spelar spel där mörka nyanser visas. När du väljer ekonomiläget justeras kontrasten och bakgrundsljudet finjusteras, vilket ger en perfekt visning av de program du använder dagligen på kontoret samtidigt som energiförbrukningen sänks.

 • Kraftfulla 7-watts högtalare låter dig uppleva ditt innehåll till max

  Ett par högkvalitativa stereohögtalare inbyggda i en bildskärm. De kan vara synligt framåtriktade eller osynligt nedåtriktade, uppåtriktade, bakåtriktade osv. beroende på modell och design.

 • SRS WOW HD™ för ett spännande, uppslukande ljud

  De flesta skärmar har små högtalare som ofta ger en ”trist” ljudupplevelse. Philips skärmar är specialjusterade med SRS WOW HD™. De förvandlar din ljudupplevelse till en uppslukande och spännande händelse. Vi slår vad om du kommer att säga ”WOW” när du hör skillnaden med SRS.

 • Incredible Surround för virtuellt 5.1-kanalers bioljud

  Incredible Surround Sound-tekniken ger ett omslutande flerkanaligt surroundljud med stereohögtalare utan att begränsas av rummets storlek eller sladdtrassel. Den ger ett imponerande virtuellt 5.1-ljud för uppslukande filmupplevelser och musikunderhållning.

Visa alla specifikationer
 • Den här Philips-skärmen är MHL-certifierad. Om din MHL-enhet inte kan anslutas eller inte fungerar som den ska bör du titta i dokumentationen för MHL-enheten eller vända dig till butiken där du köpte den. Det kan hända att du måste köpa en MHL-kabel eller adapter av ett visst märke för att enheten ska fungera
 • Kräver valfri MHL-certifierad mobil enhet och MHL-kabel (medföljer inte). Fråga din MHL-enhetsåterförsäljare om kompatibilitet.
 • Standby-/av-läget för ErP:s lågenergiläge är inte tillgängligt för MHL-enhetens laddningsfunktion
 • En fullständig lista över MHL-aktiverade produkter finns på www.mhlconsortiun.org
 • Märket och varumärket ”AH-IPS” samt tillhörande teknikpatent tillhör respektive ägare.
 • Smart svarstid är det optimala värdet från antingen GtG- eller GtG (BW)-tester.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av