trådlös mikrofon och Bluetooth®-högtalare

  trådlös mikrofon och Bluetooth®-högtalare

  Alla har vi The Voice

  Starta en egen talangjakt med Philips trådlösa mikrofon och Bluetooth®-högtalare. Med appen The Voice: On Stage för iPad kan du sjunga de senaste låtarna, göra en blindaudition, och till och med tävla mot dina vänner. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

trådlös mikrofon och Bluetooth®-högtalare

Bluetooth® AEA7000/10 Hitta liknande produkter

Alla har vi The Voice

Trådlös mikrofon ansluter till iPad

 • Känn dig fri att röra dig runt med trådlös löstagbar mikrofon

  Känn dig fri att röra dig runt med trådlös löstagbar mikrofon

  Kroppsspråket är en del av föreställningen för att kunna imponera på vänner och familj. Vem vill vara begränsad av en mikrofonkabel idag? Med Philips trådlösa och löstagbara mikrofon är du fri att improvisera fram dina signaturmoves eller inta en pose som kompletterar sångtexten. Lämna den på stativet så har du händerna fria, eller ta ned mikrofonen från stativet och gör den till en del av ditt dansnummer.

 • Sjung i en blindaudition för att se hur många coachar som skulle välja dig

  Sjung i en blindaudition för att se hur många coachar som skulle välja dig

  En dröm som slagit in för alla The Voice-fans – du kan göra en blindaudition och bli utvald av någon av coacherna. Med appen The Voice: On Stage kan ditt sånguppträdande ge dig poäng och gratislåtar. Det är din tur att vara en stjärna!

 • Utmana vänner och familj i tävlingsläget

  Utmana vänner och familj i tävlingsläget

  Dela sångglädjen med familj och vänner! Växla till tävlingsläge och utmana dem på en sångtävling. The Voice: On Stage-appen bedömer din prestation och poängsätter tonhöjd, rytm, intervall och röstkvalitet.

 • Ett stort låtbibliotek som ständigt uppdateras finns att ladda ned

  Ett stort låtbibliotek som ständigt uppdateras finns att ladda ned

  Appen The Voice: On Stage kommer med gratis hitlåtar. Du kan självklart utöka ditt bibliotek med köp direkt i appen. De senaste listettorna, gamla godingar eller klassiker: det finns något för alla.

 • Sjung i perfekt rytm med låttexter på skärmen

  Sjung i perfekt rytm med låttexter på skärmen

  Vill du sjunga i synk med bandet utan att missa ett enda taktslag? Det kommer du alltid att göra eftersom appen The Voice: On Stage visar låttexten för varje låt på skärmen med växlande färger som guide. Följ bara signalerna så kommer du att sjunga i perfekt rytm. Det är roligt och enkelt.

 • Lär dig en låt enkelt med guidande sång

  Lär dig en låt enkelt med guidande sång

  Du gillar låten, men är inte helt bekant med den. Inga problem. Appen The Voice: On Stage har en funktion med guidande sång som gör att du enkelt lär dig låten. Sjung med proffsen tills du lyckas. Du kan även ändra volymen på sångrösten som du vill ha den.

 • Träffa alltid tonen med Auto-Tune®

  Träffa alltid tonen med Auto-Tune®

  Sjung aldrig falskt igen med Auto-Tune®-funktionen. Auto-Tune® är en ljudprocessor som ändrar tonhöjden med patentskyddad programvara. Den stämmer ljudspår perfekt även om de sjungs något falskt. Proffsen i musikbranschen använder det, och nu kan du också sjunga som en stjärna!

 • Högkänslig Bluetooth®-mikrofon för bästa sångupplevelse

  Alla har fått rösten till att sjunga och alla vill sjunga högt och klart. Med Philips högkänsliga Bluetooth®-mikrofon kan du vara säker på att varje liten detalj av din sångprestation fångas upp. Känslighet och dynamiskt omfång spelar roll när det gäller att välja mikrofon eftersom du vill att din röst ska låta lika bra i mjuka ballader som i skräniga rockframträdanden.

 • Spela upp all musik via Bluetooth®-aktiverad högtalare

  En bra mikrofon fångar upp varje detalj av rösten. Du behöver också en bra högtalare för att återge vad mikrofonen fångar upp. Den här högtalaren ståtar med en uteffekt på 2 x 5 W och visar din röst från sin bästa sida med exceptionell detaljnivå. Docka din iPad, börja sjunga och bli imponerad av din röst som låter bättre än någonsin. Högtalaren spelar också musik från din smartphone eller pekdator via Bluetooth®-teknik.

 • Kom igång med gratis hitlåtar och tjäna ihop fler när du spelar

  Appen The Voice: On Stage kommer med gratis hitlåtar att komma igång med. Du kan alltid ladda ned de senaste låtarna från låtbiblioteket och utöka ditt eget bibliotek.

 • Dela dina inspelningar på Facebook, Twitter och med e-post

  Professionella artister gör sina demoinspelningar i professionella studior. Nu kan du göra det hemma eftersom The Voice: On Stage förvandlar din iPad till ett mixerbord. Spela in dina låtar och lägg upp dina ljudinspelningar online så att andra kan uppskatta dina talangfulla nummer. Varje låt du sjunger poängsätts och du kan posta poängen på Facebook, Twitter och med e-post.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av