1

Väderväckarklocka

  -{discount-percentage}%

  Väderväckarklocka

  Personlig meteorolog

  Börja dagen på rätt sätt – varje dag! Den kompakta AJ290 har en radiostyrd klocka och grafiska väderprognosikoner med indikatorlampor i flera färger. Din pålitliga personliga meteorolog hjälper dig även att komma i tid – alltid.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Personlig meteorolog

Börja dagen på rätt sätt – varje dag! Den kompakta AJ290 har en radiostyrd klocka och grafiska väderprognosikoner med indikatorlampor i flera färger. Din pålitliga personliga meteorolog hjälper dig även att komma i tid – alltid.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Personlig meteorolog

med trådlös sensor för utomhustemperatur

 • Väderindikatorlampa i flera färger

  Väderindikatorlampa i flera färger

  Den här coola väderindikatorn i flera färger lyser i olika färger beroende på väderförhållande. Orangefärgat när solen skiner, blått när det är molnigt och lila när det regnar – du kan se vad det är för väder även om du är långt från klockradion.

 • Visning av inomhus-/utomhustemperatur

  Visning av inomhus-/utomhustemperatur

  Lättillgänglig väderinformation. Philips klockradio ger dig den mest aktuella temperaturen. Dess smarta temperatursensor visar utomhustemperaturen.

 • Inbyggd hygrometer visar luftfuktigheten inomhus

  Inbyggd hygrometer visar luftfuktigheten inomhus

  Philips klockradio ger dig den mest aktuella luftfuktigheten. Dess smarta sensor visar luftfuktigheten inomhus.

 • Dubbla larmtider

  Dubbla larmtider

  Philips-ljudsystemet har två larmtider. Ställ in en larmtid för att väcka dig och den andra till din partner.

 • Stor bakgrundsbelyst LCD-display för tydlig visning i svagt ljus

  Stor bakgrundsbelyst LCD-display för tydlig visning i svagt ljus

  Bakgrundsbelyst LCD-display garanterar tydlig visning och enkel användning i förhållanden med svagt ljus. Du får klar information direkt.

 • Repeterande larm

  Repeterande larm

  För att du inte ska försova dig har Philips-klockradion en snoozefunktion. Om larmet ljuder och du vill sova lite längre trycker du helt enkelt på knappen för repeterande larm och somnar om. Nio minuter senare ljuder larmet igen. Du kan fortsätta trycka på knappen för repeterande larm var nionde minut tills du slutligen stänger av larmet helt.

 • Snygg och tunn design med alternativ för placering på bord eller vägg

  Snygg och tunn design med alternativ för placering på bord eller vägg

  Den perfekta kombinationen av tunn och mångsidig design – Philips ljudsystem är smart designad och smälter in i inredningen. Ljudsystemets basenhet utgörs av ett stativ så att systemet kan placeras säkert på en hylla eller i ett skåp. Monterar du det på väggen har du fortfarande samma flexibilitet som om du använder det fristående stativet.

 • Justerbar ljusstyrka på displayen

  Justerbar ljusstyrka på displayen gör att du kan anpassa den efter behov.

 • Med larmtidsvisning ser du när du inställd tid.

  Larmtidsvisning visar alltid den aktuella tiden och tiden när väckarklockan ska ringa. Att båda tiderna visas samtidigt betyder att du inte behöver trycka på en knapp för att se om du ställt in väckningen och i så fall när.

 • Behagligt uppvakningslarm

  Väckarklockan ringer enligt ett mönster där pipljudsfrekvensen ökar på ett sätt som ger ett behagligt uppvaknande. Vid den inställda väckningstiden består larmmönstret av ett pipljud under de första 30 sekunderna. Tills du stänger av larmet hörs två pipljud under de nästkommande 30 sekunderna, tre pipljud under de följande 30 sekunderna och fyra pipljud under de därpå följande 30 sekunderna. Efter två minuter ringer larmet kontinuerligt. Börja dagen på ett behagligt sätt!

 • Digital radiostyrd klocka för exakt tidsinställning

  Den radiostyrda klockan synkroniseras automatiskt med den lokala radiostationens standardtid så att du aldrig behöver bekymra dig om att kontrollera eller ändra tiden. Den exakta tiden visas utan dröjsmål varje dag eller när klockan är på. Hädanefter kommer du alltid att vara punktlig!

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av