1
Unmapped

5.1-hemmabiosystem

  5.1-hemmabiosystem

  Få kraftfull hemmabio med 3D-vinklade högtalare

  Maximera din hemmabioljudupplevelse med dynamiska 3D-vinklade högtalare! Spela upp din favoritunderhållning, inklusive 3D Blu-ray, på den innovativa 7000-hemmabioserien från Philips. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Få kraftfull hemmabio med 3D-vinklade högtalare

Maximera din hemmabioljudupplevelse med dynamiska 3D-vinklade högtalare! Spela upp din favoritunderhållning, inklusive 3D Blu-ray, på den innovativa 7000-hemmabioserien från Philips. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

5.1-hemmabiosystem

3D Blu-ray, docka för iPod/iPhone HTB7560D/12 Hitta liknande produkter

Få kraftfull hemmabio med 3D-vinklade högtalare

Besatt av ljud

 • CinemaPerfect HD för tydligare och skarpare uppspelning av video

  CinemaPerfect HD för tydligare och skarpare uppspelning av video

  Philips CinemaPerfect HD Engine sätter en ny standard för klar och skarp videouppspelning. På ett intelligent sätt ger den mindre brus och skarpare bilder, så du får videobilder av högre kvalitet än någonsin. Videobrusreducering och suverän skalning minskar mängden brus som produceras när video komprimeras till MPEG-format. Den förbättrade färgbehandlingen ger skarpa, fylliga bilder på skärmen.

 • 3D-vinklade högtalare sprider ljudet jämnt i rummet

  3D-vinklade högtalare sprider ljudet jämnt i rummet

  Med 3D-vinklade högtalare riktas ljudet inte bara framåt utan även åt sidorna, vilket skapar ett bredare lyssnarspektrum och ger ett omslutande biosurroundljud.

 • Trådlösa bakhögtalare som tillval för problemfri placering

  Trådlösa bakhögtalare som tillval för problemfri placering

  Trådlösa bakhögtalare ger dig större frihet när du ska placera ut högtalarna. Högtalarna är utvecklade med störningsfri teknik och ger fullständigt surroundljud utan sladdragningar.

 • Omedelbar 2D till 3D-konvertering ger en levande filmupplevelse

  Omedelbar 2D till 3D-konvertering ger en levande filmupplevelse

  Se den senaste 3D-filmtekniken i ditt hem med din befintliga 2D-filmsamling. I omedelbar 3D-konvertering används den senaste digitala tekniken för att analysera 2D-videoinnehåll för att skilja mellan föremål i förgrunden och bakgrunden. Den här detaljen genererar en djupkarta som konverterar normala 2D-videoformat till 3D. Med en kompatibel 3D TV kan du nu uppleva Full HD 3D.

 • Gör din smarttelefon till en fjärrkontroll för Philips AV-produkter

  Gör din smarttelefon till en fjärrkontroll för Philips AV-produkter

  Med Philips MyRemote-app kan du använda din smartphone eller surfplatta som fjärrkontroll och styra Philips AV-produkter som är anslutna till ditt WiFi-hemnätverk. Du får direktkontroll från alla rum i ditt hem. Det medföljer också praktiska funktioner, t.ex. SimplyShare så att du kan ansluta och strömma all underhållning trådlöst, MySound så att du kan anpassa dina lyssningsinställningar och SurroundMe så att du kan kalibrera det bästa surroundljudet.

 • DynamicSurround för en mer uppslukande surroundupplevelse

  DynamicSurround för en mer uppslukande surroundupplevelse

  I DynamicSurround används mycket avancerade ljudalgoritmer som reproducerar de soniska egenskaperna som förekommer i en idealisk surroundljudmiljö. Det här ger lyssnaren en uppslukande 7.1-kanalig ljudupplevelse, och genom att göra mesta möjliga av få högtalare slipper man fylla rummet med massor med prylar, vilket vanligtvis är fallet med 7.1-system – utan att kompromissa med surroundljudupplevelsen.

 • Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst

  Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst

  Tack vare inbyggd WiFi kan du, genom att helt enkelt ansluta din hemmabio direkt till ditt nätverk, uppleva ett stort utbud av populära onlinetjänster. Du kan ta del av några av de bästa webbplatserna som erbjuder filmer, bilder, information, underhållning och annat innehåll som är anpassat till din TV.

 • Docka medföljer för enkel uppspelning från iPod/iPhone

  Docka medföljer för enkel uppspelning från iPod/iPhone

  Använd dockningsstationen till din iPod eller iPhone och lyssna på musik från iPod eller iPhone i hemmabiosystemet.

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Med webbradio kan du ta del av all världens onlineradiokanaler

  Med webbradio kan du ta del av all världens onlineradiokanaler

  Webbradio är en radiosändningstjänst på internet. Vissa webbkanaler är knutna till vanliga (markbundna) radiokanaler eller nätverk medan andra kanaler bara finns på internet, och är oberoende och förlägger all sin sändningstid på webben. Med webbradio kan du ta del av onlineradiokanaler från hela världen och lyssna på en mängd olika genrer; nyheter, sport och underhållning, eller ta del av dina favoritkanaler eller nischkanaler.

 • 1 000 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

  1 000 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av