1
Unmapped

5.1-hemmabiosystem

  5.1-hemmabiosystem

  Besatt av ljud

  Njut av bio hemma! Kraftfulla högtalare med dubbla baskanaler och HDMI 1080p-upplösning med HD och Blu-ray Disc-uppspelning ger en ny dimension till din hemmabioupplevelse Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Besatt av ljud

Njut av bio hemma! Kraftfulla högtalare med dubbla baskanaler och HDMI 1080p-upplösning med HD och Blu-ray Disc-uppspelning ger en ny dimension till din hemmabioupplevelse Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

5.1-hemmabiosystem

Blu-ray Disc-uppspelning HTS3560/12 Hitta liknande produkter

Besatt av ljud

Kraftfullt bioljud med djup bas

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential ger bästa tänkbara ljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från den ursprungliga studioinspelningen. Du hör vad de, som skapade musiken, avsåg att du skulle höra. Med Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential får du den ultimata HD-upplevelsen.

 • HDMI 1080p uppkonverterar till High Definition för skarpare bilder

  HDMI 1080p uppkonverterar till High Definition för skarpare bilder

  Förbättrad upplösning till 1080p via HDMI ger kristallklara bilder. Du kan nu uppleva standardupplösta filmer med verklig högupplösning – garanterat mer detaljrika och mer verklighetstrogna. Progressive Scan-funktionen (p:et i 1080p) eliminerar de linjer som ofta förekommer på tv-skärmar, vilket ger garanterat knivskarpa bilder. Som grädde på moset gör HDMI en direkt digital anslutning som kan överföra såväl okomprimerad digital HD-video som digitalt flerkanalsljud, utan konvertering till analoga data, så att du kan uppleva perfekt bild- och ljudkvalitet, helt störningsfritt.

 • Spelar upp 3D Blu-ray, DVD, VCD, CD och USB-enheter

  Spelar upp 3D Blu-ray, DVD, VCD, CD och USB-enheter

  Spela praktiskt taget vilken skiva och vilket medieformat du vill - oavsett om det gäller 3D Blu-ray, DVD, VCD, CD eller USB-enheter. Upplev den oslagbara bekvämligheten med att kunna spela upp flera format och lyxen med att dela mediefiler på TV:n eller hemmabiosystemet.

 • Kraftfulla högtalare med baskanaler för fantastiskt ljud

  Kraftfulla högtalare med baskanaler för fantastiskt ljud
 • 1 000 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

  1 000 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik
 • Tunn, högblank finish med unika pekkontroller

  Tunn, högblank finish med unika pekkontroller
 • Kompakt design som passar var som helst

  Kompakt design som passar var som helst
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av