1
Hemmabiosystem

2.1-hemmabiosystem

  2.1-hemmabiosystem

  Besatt av ljud

  Få fantastiskt surroundljud för film, musik och TV! Det här är det snyggaste hemmabiosystemet med flera underhållningsfunktioner någonsin, och det innehåller en inbyggd DVD-spelare. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Besatt av ljud

Verklighetstroget liv på ett perfekt sätt

 • Kristallklart ljud för fantastiskt klart och detaljrikt ljud

  Kristallklart ljud för fantastiskt klart och detaljrikt ljud

  Med Philips Crystal Clear Sound får du chansen att uppfatta varje detalj i ljudet precis så som artisten eller regissören avsett! Crystal Clear Sound återskapar ljudkällan – oavsett om det är en actionfilm, en musikal eller liveframträdande – naturtroget, precist och utan distorsion. Philips hemmabiosystem med Crystal Clear Sound minimerar ljudbearbetningen för att behålla ljudkällans renhet. Resultatet blir exaktare ljud i dina öron.

 • Mjuka dome tweeter-högtalare för äkta och rent ljud

  Mjuka dome tweeter-högtalare för äkta och rent ljud

  Mjuka dome tweeter-högtalare återger höga och medelhöga frekvenser klart, vilket förbättrar den övergripande klarheten för ljud från högtalarna.

 • Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  USB (Universal Serial Bus) är en protokollstandard som brukar användas för att sammankoppla datorer, kringutrustning och elektronisk utrustning. Enheter med Hi-Speed USB har en dataöverföring på upp till 480 Mbit/s, att jämföras med 12 Mbit/s hos vanliga USB-enheter. Om du har Hi-Speed USB 2.0 Link behöver du bara ansluta USB-enheten, välja film, låt eller bild och sätta igång.

 • Surroundljud med DTS, Dolby Digital och Pro Logic II

  Surroundljud med DTS, Dolby Digital och Pro Logic II

  En inbyggd DTS- och Dolby Digital-avkodare eliminerar behovet av en extern avkodare genom att bearbeta alla de sex kanalerna med ljudinformation. Resultatet blir ett surroundljud med förbluffande naturlig känsla av atmosfär och dynamisk realism. Dolby Prologic II ger femkanalig surroundbearbetning från alla typer av stereokällor.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, SoundBar-högtalare, hemmabiosystem och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • Skarpare HD-bilder med HDMI 1080p

  Skarpare HD-bilder med HDMI 1080p

  Förbättrad upplösning till 1080p via HDMI ger kristallklara bilder. Du kan nu uppleva standardupplösta filmer med verklig högupplösning – garanterat mer detaljrika och mer verklighetstrogna. Progressive Scan-funktionen (p:et i 1080p) eliminerar de linjer som ofta förekommer på tv-skärmar, vilket ger garanterat knivskarpa bilder. Som grädde på moset gör HDMI en direkt digital anslutning som kan överföra såväl okomprimerad digital HD-video som digitalt flerkanalsljud, utan konvertering till analoga data, så att du kan uppleva perfekt bild- och ljudkvalitet, helt störningsfritt.

 • Dockningsenhet som tillval för bekväm uppspelning från iPod/iPhone

  Dockningsenhet som tillval för bekväm uppspelning från iPod/iPhone

  Anslut dockningsenheten till ditt hemmabiosystem och njut av musik, video och bilder från dina iPod-enheter och iPhone. Dockningsenheten säljs som tillval.

 • 400 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

  400 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik
 • Elegant design i fina material som matchar din platt-TV

  Elegant design i fina material som matchar din platt-TV
 • DVD- och CD-uppspelning så att du kan njuta av alla dina filmer och musik

  DVD- och CD-uppspelning så att du kan njuta av alla dina filmer och musik
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av