Våra kaffebryggare Klicka på en bryggare för att läsa mer om den.

 • SENSEO®
  SENSEO®

  SENSEO®

  Nästa generations SENSEO®-kaffebryggare ger gott kaffe som bryggs med precision. De är enkla att använda och omfattar en rad smaker som passar varje sinnesstämning och tillfälle. Njut av fylligt och lent kaffe med ett autentiskt cremalager med en enkel knapptryckning.

  Läs mer

 • Philips filterkaffe
  Philips filterkaffe

  Philips filterkaffe

  Kaffe ska vara en daglig njutning. Därför har vi utformat våra bryggare så att kaffet smakar härligt varje gång. Våra smidiga och snygga filterkaffebryggare som tillverkas av de bästa moderna materialen passar perfekt för alla som uppskattar livets goda.

  Läs mer

 • Philips Saeco
  Philips Saeco

  Philips Saeco

  Du behöver inte gå till ett kafé för att njuta av riktigt espressokaffe. Vårt italienska arv gör oss stolta över att säga att vi uppfann – och fulländade – den allra första, helautomatiska "böna-till-kopp"-espressomaskinen som mal färska kaffebönor vid varje användningstillfälle.

  Läs mer

Våra tillbehör

Utforska fyllig italiensk espresso

Om du vill känna smaken av en autentisk espresso eller cappuccino – rik på smak, passion och stil – behöver du inte längre gå till ett italienskt kafé. Du kan avnjuta det på ett avslappnat och enkelt sätt i ditt eget hem med våra espressomaskiner.

Vi har tagit det bästa som en professionell barista kan skapa och byggt in det i våra helautomatiska böna-till-kopp-espressobryggare som vi har uppfunnit och fulländat. Den perfekta aromen pressas med en enkel knapptryckning ut ur färskmalda kaffebönor och ger dig den oförglömligt fylliga smaken i varje kopp kaffe.

Philips Saeco-funktioner

Upptäck hur vår långa erfarenhet kan ge dig en härlig, autentisk smak med minimalt krångel.

Philips Saeco-sortimentet

Visa hela sortimentet >

Philips Saeco-tillbehör

Stil som stimulerar sinnena

Oavsett om du planerar för nästa dag eller umgås med gamla vänner behöver du inte gå längre än till ditt eget kök för att göra en god kopp kaffe med SENSEO®-kaffebryggaren. Eftersom valet mellan cappuccino, latte macchiato eller vanligt kaffe görs med en enkel knapptryckning är valet av smak den enda svårigheten.

Med de användarvänliga SENSEO®-kaffebryggarna kan du anpassa ditt kaffe efter tillfället. Gör två koppar samtidigt, alltid bryggda med precision. Njut av många olika smaker och aromer som varje gång avslutas med ett autentiskt cremalager.

Se den nya SENSEO®-kaffebryggaren i aktion

SENSEO® Twist-video

SENSEO® Twist

SENSEO® Viva Café-video

SENSEO® Viva Café

 • Justerbar pip
 • 2 koppar kaffe samtidigt
 • Automatisk avstängning
 • Val av styrka
 • Unik bryggning
 • Skumlager

Justerbar pip

Genom att höja och sänka pipen kan du anpassa SENSEO®-kaffebryggaren till storleken på din favoritkopp eller -mugg.

2 koppar samtidigt

Njut av en perfekt kopp kaffe på ungefär 30 sekunder eller två koppar på mindre än en minut.

Automatisk avstängning

SENSEO®-kaffebryggaren stängs av automatiskt så att du kan spara energi.

Val av styrka

Justera smakens styrka och intensitet för att få ditt kaffe precis som du vill ha det. Med funktionen för att välja styrka kan du välja mellan starkt och svagt kaffe.

Unik bryggning

Det unika SENSEO®-bryggningssystemet ser till att varje kopp färskbryggs med perfekt balans mellan kaffe och vatten – för len, fyllig smak och utsökt arom.

Skumlager

Ditt perfekta kaffe har alltid ett fylligt och läckert skumlager – bevis på förstklassig smak och kvalitet.

Sortimentet av SENSEO®-kaffebryggare

Visa hela sortimentet >

Härlig smak varje gång

Inget kan riktigt mäta sig med ljudet av kaffe som bryggs eller med aromen som fyller hemmet. Med våra smidiga och snygga filterkaffebryggare är det ett nöje att fylla dagens kopp – ett nöje man gärna delar med sig av. När familj och vänner dyker upp kan du utan krångel alltid servera fylligt kaffe med härlig smak.

Våra filterkaffebryggare, som tillverkas av de bästa moderna materialen, har utformats för att verkligen synas i varje hem. Det unika bryggningssystemet pressar ur all smak och arom. Funktioner som val av styrka ser dessutom till att kaffet alltid är precis som du vill ha det. Faktum är att vi har gjort allt för att kaffet alltid ska smaka gott. Allt du behöver göra är att njuta av kaffet.

 • Gott kaffe helt enkelt

  Gott kaffe helt enkelt

  Kaffet ska vara ett dagligt nöje, så våra kaffebryggare är utformade för att det ska vara enkelt att brygga kaffe.

 • Kaffe när det passar dig

  Kaffe när det passar dig

  Vårt unika system pressar ut och bevarar det malda kaffets smak och arom, medan funktionen för val av styrka gör att kaffet blir perfekt varje gång. Termoskannan bibehåller all värme och smak.

 • Förgyll dina kaffestunder

  Förgyll dina kaffestunder

  Du vill ha den ultimata smaken och aromen. Från kokning och bryggning till inbyggda kvarnar – vi gör allt för att ge dig det du vill ha.

Se utbudet av filterkaffebryggare i aktion

Filterkaffesortimentet

Visa hela sortimentet >

Tillbehör

Berika kaffeupplevelsen hemma med vår serie högkvalitativa tillbehör. Oavsett om du har en SENSEO®-, Philips Saeco- eller filterkaffebryggare hittar du allt du behöver här.

Klicka för att spela upp videon

Philips Saeco-mjölkskummare

Upptäck hemligheten med perfekt mjölkskum.

Upptäck de bästa italienska baristornas hemlighet. Nu kan du skapa kaffespecialiteter i ditt eget hem – allt från iskall cappuccino på sommaren till en latte macchiato under en kall vinterdag. Maskinen är helautomatisk och dessutom lätt att rengöra.

Underhållsprodukter

Se till att alltid njuta av det bästa kaffet varje gång med vårt sortiment med underhållsprodukter. Våra avkalkare avlägsnar skadliga kalkavlagringar från ventilerna, och våra vattenfilter garanterar att vattnet är rent.

Varför ska man avkalka?

 • Bättre resultat under längre tid

  Kalkavlagringar blockerar ventilerna. Om maskinen hålls kalkfri garanterar det inte bara bättre resultat utan förlänger även apparatens livslängd.

 • Kaffe med godare smak

  Det här är den springande punkten. En kalkfri kaffebryggare ger maximal koppvolym med rätt bryggningstemperatur, vilket i sin tur ger det godaste kaffet.

 • Bättre hygien inifrån och ut

  Vi rekommenderar avkalkning av maskinen var tredje månad. Våra avkalkare avlägsnar alla kalkavlagringar noggrant, vilket genomgående ger en mer hygienisk maskin.

Bryggningstillbehör

Brygg det perfekta kaffet – och sätt till och med en egen knorr på det – med våra bryggningstillbehör.

Jämför produkter

Jämför produkter

Se alla produkter och jämför dem innan du bestämmer dig

Börja nu 

Behöver du hjälp?

Få åtkomst till information om vår omfattande onlinesupport eller kontakta oss.

Gå till support

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ange din e-postadress

Prenumerera
Sekretesspolicy