0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Philips blenders
  Gör goda och nyttiga smoothies hemma

   
  Gör de allra läckraste smoothies, såser och soppor på nolltid med en Philips-blender. Med en höghastighetsblender från Philips blir det rena barnleken att fixa nyttiga frukostar och mellanmål.

  Philips höghastighetsblenders

  Upptäck Philips blenders

  7000 Series


  Oändlig inspiration. De slätaste blandningarna.

  Med ProBlend Ultra-tekniken kan du skapa en ultimat variation av smak och konsistens och NutriU-appen hjälper dig att upptäcka nya möjligheter.

  5000 Series


  Ta-med-muggar 
  Njut av nyttiga smoothies även när du är på språng

  3000 Series


  Unikt ProBlend-system
  Specialdesignad för jämn mixning utan klumpar

  Daily Collection


  Kompakt design 
  Alltid inom räckhåll på köksbänken

  Goda och nyttiga smoothies med höghastighetsblenders från Philips

  Fiberrika smoothies

  Fiberrika smoothies

  För grönsaker, frukt, bladgrönsaker, mejeriprodukter, spannmål, nötter – till och med glass

  Val av läge

  Val av läge

  Från varsam mixning för mjuka frukter till kraftig pulsmixning för hårdare ingredienser

  Enkel rengöring

  Lätt att rengöra

  Löstagbara delar och tillbehör som är enkla att rengöra

  Tål maskindisk

  Tål maskindisk

  Alla löstagbara delar* på din Philips-blender tål maskindisk

  *Utom knivenheten som enkelt kan sköljas ren

  Philips Höghastighetsblender
  Nyttiga smoothies hemma

  Nyttiga smoothies hemma

  Att göra smoothies med en blender är ett enkelt sätt att lägga till mer frukt och grönsaker i den dagliga kosten. Frukt och grönsaker smakar inte bara jättegott utan är också proppfulla med näringsämnen som vitaminer, mineraler och antioxidanter.

  Utsökta smoothies utan ansträngning

  Utsökta smoothies

  utan ansträngning

  Med en enkel knapptryckning kan du blanda såväl  hårda som mjuka ingredienser i din Philips-blender. Det innebär att du enkelt kan använda blendern vid tillagningen av en mängd olika måltider, smoothies och drycker.

  Effective on hard ingredients

  Effektiv på hårda ingredienser

  Knivarna i Philips blenders rör sig upp till 35 000 varv per minut. Det gör dem extremt effektiva på hårda ingredienser, såsom frysta bär, nötter och is. Ingredienserna finfördelas jämnt i hela kannan.

  Välj mellan olika lägen

  Välj mellan olika mixningslägen

  Använd blendern för att göra mättande smoothies till frukost, proteinrika drycker efter träningen, hemgjord glass för lite kvällsmys eller krossad is – utan problem! Med Philips blenders kan du justera inställningarna efter ingredienserna för ett garanterat bra resultat varje gång.

  Philips NutriU app, smart app for recipes

  Få inspiration och hitta recept

  i NutriU-appen

  Sök bland hundratals recept i NutriU-appen*. Den är fullspäckad med våra godaste recept, tips och rekommendationer.

   

  *Finns i App Store och Google Play

  Enkel rengöring

  Enkel rengöring

  Alla löstagbara delar på din Philips-mixer tål maskindisk utom knivenheten som enkelt kan sköljas ren. Basenheten kan torkas av vid behov.

  Hitta den bästa blendern för dig

  2-årig produktgaranti

  Produktgaranti

  2-årig produktgaranti
  från inköpsdatum

  Mer om Philips blenders

  Få svar på de vanligaste frågorna

  Vad gör en höghastighetsblender?

  Blanda en smoothie till frukost, en soppa till middag eller varför inte göra ditt ett eget jordnötssmör? Med en blender från Philips kan du blanda både hårda och mjuka ingredienser. Det innebär att du enkelt kan använda blendern vid tillagningen av en mängd olika måltider, smoothies och drycker.

   

  Tack vare de vassa knivarna kan du snabbt och enkelt blanda ihop en mördeg till pajen eller en pesto till pastan. Många blenders har egenskaper som är skräddarsydda för specifika ändamål som iskross, puls (perfekt för smoothies) eller till och med vakuum. Det finns även blenders med ett läge för manuell rotation för att du enkelt ska kunna justera hastigheten efter dina ingredienser och önskad konsistens.

  Vilken mixer ska jag välja?

  När du väljer mixer är det viktigt att komma ihåg vad du främst vill kunna använda den till. Om du snabbt vill kunna blanda till en smoothie eller en soppa utan hårda ingredienser räcker det med en enklare variant med en mindre stark motor. Men om du vill kunna mixa frysta eller hårda ingredienser som glass, bär eller nötter bör du leta efter en blender med en kraftfullare motor.

   

  En Philips-blender med högre hastighet kallas också för höghastighetsblender och kan mixa dina ingredienser snabbare och smidigare än en blender som inte har samma höga hastighet.

  Vad är skillnaden mellan en höghastighetsblender och en stavmixer?

  Till skillnad från en stavmixer är blendern kraftfullare och det går oftast snabbare att blanda ingredienserna med en blendern än med stavmixern. Det är också möjligt att blanda större volymer mer effektivt i en blender och ofta har den även en mängd olika inställningar som gör att du enkelt kan krossa is och andra hårda ingredienser.

   

  En stavmixer är effektiv om du vill mixa såser, wokrätter eller exempelvis soppor direkt i kastrullen. Med stavmixern kan du blanda alla ingredienser i burken eller skålen i vilken de ska förvaras. Mixa – förslut – förvara!

  Vad är skillnaden mellan en höghastighetsblender och en matberedare?

  Tack vare en mängd olika tillbehör har en matberedare har oftast fler funktioner än en blender. Utöver blandning klarar en matberedare ofta av att mala och skiva ingredienser, knåda deg m.m., vilket gör den till ett effektivt köksredskap för flera olika ändamål.

   

  En matberedare är större och tar därför upp mer plats än en mixer, vilket gör att mixern känns smidigare och enklare att plocka upp och använda. Innan du köper en köksapparat är det därför en god idé att identifiera dina behov så att du är säker på att du köper rätt maskin för tänkt ändamål.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.