• Philips Domestic Appliances beställningar behandlas för närvarande med viss fördröjning. Orderbekräftelse och leverans kommer att skickas ut från och med den 5 september. Vi ber om ursäkt för besväret.

Semestererbjudanden: Spara stort hos Philips! Få upp till 35% rabatt Handla nu
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Semestererbjudanden: Spara stort hos Philips! Få upp till 35% rabatt Handla nu
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Vår bästa handdammsugare

  SpeedPro Max

  SpeedPro Max vann bäst i test utav Svenska pryltidningen M3 i juni 2018 och är nu en rekommenderad handdammsugare från tidningen. Utöver det, har SpeedPro Max även vunnit bäst i test av Norska DinSide.

  I den här artikeln får du veta vad som fick SpeedPro Max att stå ut i M3:s test och vilka funktioner som M3 lyfte upp som viktiga för en snabb och effektiv städning i hemmet.

  Handdammsugare bäst i test
  Handdammsugare bäst i test

  M3 är en pryltidning som testar, tipsar och guidar dig inom ny teknik och digitala innovationer. M3 rekommenderar SpeedPro Max till sina läsare tack vare dammsugarens höga kvalitet, bra sugförmåga och att den är lätt att använda. Andra fördelar som M3 lyfter fram är SpeedPro Max digitala display som visar batteriförbrukningen, den långa batteritiden och munstyckets LED-belysning som tydligt visar smutsen på golvet.

  1. Hög kvalitet

  M3 beskriver SpeedPro Max som en handdammsugare med hög kvalitetskänsla och genomtänkt konstruktion. Några av anledningarna är flexibiltieten att snabbt kunna byta till ett av de integrerade tillbehören samt att du enkelt kan nå överallt med hjälp av förlängningsöret – under soffor, möbler och på hyllor. Den innovativa designen gör handdammsugaren smidig och när den inte används kan du förvara och ladda den på väggfästet.

  handdammsugare bäst i test väggfäste

  2. Ergonomisk design som når under möbler

  Motorns placering högst upp på enheten fick ett stort plus i testet eftersom det skapar en låg tyngdpunkt som gör handdammsugaren enkel att manövrera. Det gör även att du kan nå under soffan, sängen och andra möbler utan att motorn slår i. Det vinklade handtaget har en ergonomiskt design och du kan enkelt skifta mellan de tre effektlägena på handtaget under tiden du dammsuger. Med den rätta handdammsugaren behöver du inte dammsuga i obekväma ställningar och böja dig i onödan.

  3. Effektiv sugeffekt - munstycket fångar upp damm från alla sidor

  Ytterligare en funktion som lyftes fram av M3 var SpeedPro Max olika munstycken. Det som utmärker huvudmunstycket jämfört med övriga handdammsugare i testet är att det suger upp damm från alla sidor. De flesta dammsugare suger endast upp smuts när du för munstycket framåt (trots att vi är vana att dammsuga fram och tillbaka!). Så är inte fallet för SpeedPro Max, som även fångar upp smuts och damm på vägen tillbaka och från sidorna. Det bidrar till en betydligt snabbare och effektivare städning.

   

  Det andra medföljande turbo-munstycket är beydligt mindre än huvudmunstycket och fungerar effektivt på mindre ytor och textilier. När du vill ta bort hår som fastnat på möbler eller dammsuga sätena i bilen är turbo-munstycket helt rätt. 

  Handdammsugare bäst i test munstycke

  4. Inbyggda tillbehör för fler användningsområden

  I många fall utnyttjar vi endast ett fåtal av de munstycken som följer med dammsugaren, trots att deras olika funktioner kan förenkla dammsugningen och göra den mer effektiv. Fördelen med SpeedPro Max är att den har ett inbyggt borsttillbehör som du enkelt klickar fast. Borsttillbehöret är till stor hjälp när du vill städa i smalare utrymmen, på hyllor och listor.

   

  Du kan även ta bort förlängningsröret och förvandla huvudenheten av SpeedPro Max till en minivariant av en handdammsugare. Eftersom även denna är sladdlös kan du använda den för att städa bilen eller ta bort kvarlämnade brödsmulor efter middagen.

  handdammsugare bäst i test smidig
  image:read_more_speedpromax

  SpeedPro Max

  Läs mer om SpeedPro Max

  5. LED-lampor i munstycket

  Ytterligare fördel med huvudmunstycket som framgår i testet är LED-lamporna. Detta är en funktion som du inte visste att du behövde förrän du testat. LED-lamporna i munstycket lyser nämligen upp golvet framför dig så att du kan se all smuts och damm som du annars hade missat. I testet beskriver M3 att LED-lamporna lyser upp smutsen på ett nästanintill skrämmande vis. LED-lamporna är speciellt användbara när du dammsuger under soffan, möbler och under sängen.

  handdammsugare bäst i test led lampor

  6. Bra batteritid och digital display

  Batteritiden som håller upp till 65 minuter efter 5 timmars laddning står sig mycket bra i testet. Den värsta upptäckten man kan göra när man väl bestämt sig för att städa med sin handdammsugare är att laddningen är slut. Eller ännu värre, att batteriet tar slut mitt under städningen! Tack vara den digitala displayen på huvudenheten kan du hålla koll på hur lång batteritid du har kvar och när du behöver tvätta av filtret. Den digitala displayen visar även vilken hastighetinställning du använder. 

  7. Påslös teknik med enkel och hygienisk tömning

  I testet lyfts Philips påslösa teknik fram, PowerCyclone 8. Tekniken bygger på att du ska slippa använda dammsugarpåse till din handdammsugare och kunna tömma dammet enkelt och hygienskt efter användning. Det höga trycket i uppsamlaren gör att luften och dammet delas upp direkt vid insuget, och dammet fångas lättare upp i behållaren.

  Lycka till med städningen!

   

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.