'Värm olivoljan i en kastrull. Lägg vitlöksklyftorna (med skalet på) i oljan och låt mjukna på mycket låg värme i 15 minuter och se till att vitlöken inte bränns. Låt svalna i oljan.
Sätt i emulgeringsskivan i köksassistenten. Kläm ut vitlöksklyftorna i skålen med hjälp av tummen och pekfingret (kasta skalet).
Tillsätt äggula, senap, vinäger och en nypa salt. Blanda i 15 sekunder. Låt assistenten gå och tillsätt vitlöksoljan i en stråle genom matningsröret. Stoppa då och då så att äggulan får tillfälle att blandas in ordentligt i oljan.
När all vitlöksolja tillsatts, kan du tillsätta solrosoljan lite snabbare. Fortsätt tills du får en tjock och krämig majonnäs. Krydda efter behag.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.