0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Hur väljer jag den bästa bröstpumpen?

  Under våra första sex månader i livet är bröstmjölk det allra bästa för oss. Detta bland annat enligt Livsmedelsverket1. Den naturliga bröstmjölken är det absolut mest näringsrika, vilket bygger upp barnets immunförsvar och ger en rad andra hälsofördelar. Det är dock inte alltid så lätt att amma och ibland behövs det lite hjälp på traven.

  När det inte fungerar som det ska med amningen kan en bröstpump vara ett bra hjälpmedel. Bröstpump kan också vara en lösning när du vill avlastas och låta någon annan mata barnet, men föredrar att ge ditt barn näringsrik bröstmjölk istället för ersättning. Bröstpumpar används också för att stimulera mjölkproduktionen och på så sätt släppa på spänningar i bröst som är fulla med mjölk.

   

  Massagekudde som stimulerar mjölkflödet

  Mjölken flödar lättare om du är avslappnad och bekväm när du ammar eller använder pump. Med detta i åtanke har vi utvecklat Philips Avent bröstpumpar för att vara så bekväma som möjligt. Tack vare att tratten är vinklad och att det fungerar att pumpa med enbart en hand kan du sitta bekvämt bakåtlutad när du pumpar. En annan fördel är ett de är utrustade med en mjuk massagekudde som skonsamt stimulerar mjölkflödet. Bröstpumparna är också enkla att ta isär vid rengöring och att packa ihop om du är på resande fot. För att underlätta vid matning av ditt barn är pumparna kompatibla med resten av vårt sortiment.

   

  Hur mycket och ofta man pumpar viktigt vid val av bröstpump

  Det kan vara svårt att välja rätt bröstpump och det beror till stor del på hur mycket du tänkt pumpa. För att hitta den bästa är det bra att utgå från både dina egna och ditt barns behov. Philips Avents bröstpumpar kommer i tre olika varianter, manuell pump, enkel elektrisk pump och dubbel elektrisk pump.

   

  Philips Avents manuella bröstpump är ett utmärkt alternativ för dig som inte vet hur mycket du tänkt pumpa, alternativt avser att pumpa vid enstaka tillfällen. Den är enkel att ta med sig och den är helt tyst, vilket underlättar om du vill pumpa diskret.

   

  Philips Avents enkla elektriska bröstpump är perfekt för dig som vill ha en allsidig och snabb pump. Det ingår ett batteri så att du även kan pumpa utan tillgång till ett eluttag. Denna modell kan enkelt omvandlas till en manuell pump vilket gör den till vår mest mångsidiga bröstpump.

   

  Sist men inte minst, vår dubbla elektriska bröstpump är det absolut effektivaste alternativet om du tänkt pumpa mycket och ofta. Det är en större investering men du får ut mer mjölk på kortare tid. Ett bra alternativ för mammor som pumpar varje dag och alla som vill ha den absolut mest effektiva bröstpumpen.

   

  Philips Avents bröstpumpar mest skonsamma enligt studie

  Som tidigare nämnt är det viktigt att vara avslappnad och bekväm vid amning och pumpning för att underlätta mjölkflödet. Enligt en oberoende, internationell studie2 utsågs Philips Avents bröstpump som allra mest bekväm och den pump som flest mammor föredrog.

   

  Läs mer om Philips Avents bröstpumpar här: www.philips.se/c-m-mo/broestpumpar-och-vard  1 https://www.livsmedelsverket.se/matvanor-halsa--miljo/kostrad-och-matvanor/barn-och-ungdomar/spadbarn. Hämtad: 170619

  2 Slumpmässig oberoende multicenterstudie av två olika enkla elektiska bröstpumpar på mödrar; resultatet baserades på mängden producerad mjölk och moderns tillfredsställelse 6 veckor efter födseln. Childhood Nutrition Research Centre, UCL Instritute of Child Helath, London, UK

  Relaterade produkter

  Relaterade artiklar

  • Så pumpar du ut bröstmjölk

   0 - 6 veckor gammal

   Så pumpar du ut bröstmjölk

   Läs mer
  • Philips bästa tips för att pumpa mjölk med en bröstpump

   Bröstpumpar och vård

   Philips bästa tips för att pumpa mjölk med en bröstpump

   Läs mer
  Ladda ned uGrow-appen Philips Avent

  Bekanta dig med uGrow-appen


  Förstå gårdagen, njut av idag och vet vad som händer i morgon

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.