1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Banner för Natural-napp

  Den här produkten kommer att upphöra

  Vår första generation Natural-nappar har utformats för ett naturligt grepp tack vare den breda bröstliknande formen, med mjuk och flexibel design för behaglig matning.

  Natural jämfört med Natural Response

  Vad är skillnaden?

  De nya Natural Response-napparna har utformats för att fungera som ett bröst, med en unik drickventil som härmar sättet som barnet dricker naturligt från bröstet – med samma, breda bröstliknande form och mjuka struktur som våra ursprungliga Natural-nappar.

  Från gammal till ny

  Hitta rätt flöde

  Om ditt barn är vant vid de ursprungliga Natural-napparna föreslår vi att du börjar använda en napp med ett högre nummer från det nya Natural Response-sortimentet.

  När bör jag byta flöde?

  Matningssignalerna leder vägen

  Varje barn har sin egen rytm. Verkar ditt barn frustrerat, somnar det under matningen eller leker hen med nappen? Prova ett kraftigare flöde. Ser du mjölk läcka från barnets mun eller sväljer hen mjölken häftigt? Prova ett mindre flöde.

  Vad är skillnaden?

  Vad är skillnaden?

  Den nya Natural Response-nappen har utformats för att fungera som ett bröst för att härma sättet som barnet dricker naturligt från bröstet. Dessutom har den samma breda bröstliknande form och mjuka struktur som bebisarna gillade hos våra ursprungliga Natural-nappar

  Hitta rätt flöde

  Hitta rätt flöde

  Om ditt barn redan är vant vi den ursprungliga Natural-nappen föreslår vi att du använder ett högre nummer från det nya Natural Response-sortimentet. Klicka för att få vägledning när du byter från vår tidigare Natural-napp med fritt flöde.

  Pregnancy+-app – banner

  Support

  Möt vår app Pregnancy+

  Är du redo att utforska interaktiva bilder för varje graviditetsvecka? Gör som fler än 50 miljoner användare och följ din utveckling vecka för vecka.

  Jämför

  Recensioner

  Kundvård –banner

  Kundtjänst

  Alla tips, alla tillbehör och all kundsupport du önskar

  Jämför

  Friskrivningar

  * 0 % BPA, enligt EU-förordning 10/2011

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.