1
Locktänger

Philips Locktänger

 

Vi på Philips tycker att det ska vara enkelt att laga hälsosam mat, och att du aldrig ska behöva kompromissa på smaken bara för att vara nyttig! Med Philips innovation Airfryer kan du laga dina favoriträtter som lammracks, helstekt kyckling eller krispiga pommes frites med lite eller ingen olja, du slipper dessutom att steka hårt i stekpanna för att få den där krispiga, goda stekytan. Nu behöver du inte längre välja mellan hälsosamt och gott.
Philips har ett stort utbud av locktänger av olika typer och storlekar. Allt från den automatiska locktången AutoCurler till kontång och locktång med extra tjock kolv. Välj och jämför mellan Philips stora utbud av locktänger!

Den automatiska locktången

Autocurler

BHB876/00
 • Keramiskt keratin skyddar håret
 • Ställ in storleken på lockarna
 • Smart anti-trasselsystem

För vågigt lockar

StyleCare Sublime Ends 

BHB871/00
 • 13–25 mm konisk kolv
 • SplitStop-teknik
 • Keratininfusion

För stora, lösa lockar

StyleCare Sublime Ends

BHB869/00
 • Extra stor kolv på 38 mm
 • SplitStop-teknik och keratininfusion
 • Ger stora, naturliga lockar

Recensioner 

Recensioner från Autocurler BHB876/00

Recensioner 

Recensioner från Autocurler BHB876/00

Locktänger

som inte skadar håret

 

Om du ofta använder värmeverktyg på håret finns alltid en risk att du kommer att slita på håret. Därför är det extra viktigt att använda stylingverktyg av bra kvalitet. Philips använder keramiska eller titanbelagda material som är snälla mot håret. Andra tips är att inte använda för hög värme och att alltid använda värmeskydd innan du börjar styla. Och slutligen - mest hållbart resultat får du om du låter locken svalna i handen. 

Auto locktänger

stylar håret åt dig

 

Det finns faktiskt en locktång som hjälper dig att skaffa perfekta lockar, symmetriskt och konsekvent varje gång. Med den automatiska locktången Autocurler rullas håret perfekt runt värmekolven som om en stylist skulle locka håret. Eftersom varje hårslinga lockas jämnt i kontrollerad temperatur blir resultatet likandant varje gång. Philips Autocurler är en smart lösning för dig som snabbt och effektivt vill ha konsekvent resultat utan att du behöver trixa så mycket själv. 

Justera lockarna med

konformade locktänger

 

Konformade locktänger är relativt nya på marknaden, med den konformade kolven går det att variera lockarnas storlek. Du lindar håret runt staven och håller själv i hårtopparna när du lockar. Du kan anpassa storleken på lockarna utifrån vilken sektion av håret du lockar och lätt få till den definition eller storlek du vill. Philips StyleCare Sublime Ends gör det enkelt att få till definition även i tjockt eller långt hår.

Locktänger med 

extra stor lockkolv

 

Philips klassiska locktång StyleCare Sublime Ends har en extra stor kolv som ger stora och mjuka lockar. Locktången har en skonsam keramisk värmeyta, samt många temperaturinställningar vilket gör det superenkelt att få snygga lockar utan att skada håret. Locktångens SplitStop-teknik minskar även friktionen och säkerställer jämn temperatur. 

Vill du få till det perfekta Hollywoodsvallet?

Locka håret med Philips StyleCare Advanced 32 mm för att skapa lösa, vågiga lockar. Se hur du får till de där lösa, mjuka vågorna i Philips tutorial!
Se hur du gör

Artiklar om hår

 • Få en Perky ponytail i två enkla steg

  Frisyrer

  Få en Perky ponytail i två enkla steg

  Läs mer
 • Gör olika lockar med Philips locktänger

  Frisyrer

  Gör olika lockar med Philips locktänger

  Läs mer
 • Så gör du snygga flare bangs

  Frisyrer

  Så gör du snygga flare bangs

  Läs mer
Philips kontång

Se våra hårfönar

Philips kontång

Se hela sortimentet

Philips kontång

Se våra plattänger