Skala potatisarna och dela dem (med en pommes frites-skärare) i långa, 8 mm tjocka
skivor.
Blötlägg potatisstavarna i minst 30 minuter. Låt rinna av väl och
torka dem med hushållspapper.
Värm AirFryer till 150 °C. Vänd försiktigt runt potatisstavarna i olja i en vid
skål och lägg över dem i stekkorgen.
Skjut in korgen i AirFryer och ställ in timern på 5 minuter. Stek potatisarna
tills de är spröda utanpå och mjuka inuti. Låt svalna.
Höj temperaturen i AirFryer till 180 °C. Skjut åter in korgen med potatisarna
i AirFryer och ställ in timern på 12–16 minuter. Stek potatisarna
gyllenbruna.
Under tiden du steker potatisarna gör du yoghurtdipen. Blanda yoghurt,
persilja och gräslök i en liten skål. Smaka av med salt och peppar.
Under tiden du steker potatisarna gör du yoghurtdipen. Blanda yoghurt,
persilja och gräslök i en liten skål. Smaka av med salt och peppar.
Låt potatisarna rinna av i en sil bottnad med hushållspapper. Strö över salt.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.