0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Lästid: 4 Min

  Så tar du bort hundhår i bilen


  Detta är ett välkänt scenario för djurägare: du ska till veterinären, på semester eller kanske bara göra en utflykt för dagen, och familjens fyrbenta favorit åker i bagageutrymmet. När du kommer hem ser du att din rena bil nu har fått en hårig (eller lerig) interiör. En nästintill oundviklig situation, men det finns sätt att få bukt med problemet. Hur får man bilens interiör rengjord från djurhår? Använd våra tips på hur du tar bort hundhår i bilen snabbt och effektivt, och sedan kan du använda den sparade tiden för mer skoj med dina lurviga vänner!

  Hur man får bort hundhår från bilens bagage, säten och mattor

  Hur man får bort hundhår från bilens bagage, säten och mattor

   

  Du har återvänt från en solig semester, släppt av barnen och dina fyrbenta familjemedlemmar, och nu vill du rengöra bilen grundligt från all smuts och djurhår. Det finns hundhår mellan sätena, på golvmattorna - i princip överallt! Så du vill såklart veta hur du tar bort hundhår i bilen, från bilmattor och säten (notera att du blir av med katthår på samma sätt som hundhår). Den goda nyheten är att det går snabbt och enkelt att ta bort djurhår i bilinteriörer när man vet hur. Följ bara tipsen nedan:

   

  Tips 1: Börja med att dammsuga! Detta gör du bäst genom att använda en stark handdammsugare eller handstycket till en sladdlös dammsugare som Philips SpeedPro Max. Den är supersnabb, tar bort husdjurshår i bilens bagageutrymme och golv på ett ögonblick, och tack vare sitt unika munstycke är den perfekt för att dammsuga utrymmena mellan sätena. På så sätt kan du komma åt de mest svårnådda platserna och ta bort hundhår i bilinteriörer.

   

  Tips 2: Utöver dammsugaren, använd en fuktig gummihandske för att ta bort hundhår från bilsäten. För handen lätt över sätets klädsel med gummihandsken samtidigt som du dammsuger. Den våta gummihandsken tar bort husdjurshår från sätena, medan dammsugningen hjälper till att ta bort eventuella rester. Var noga med att rengöra gummihandsken efteråt!

   

  Tips 3: Borsta dina hundar regelbundet, särskilt när de fäller, för att hålla behovet av städning till ett minimum. Detta bidrar inte bara till att hålla ditt hem rent, utan också bilen. Genom regelbunden borstning minskar behovet av att ta bort hundhår från bilsäten och mattor, liksom behovet att ta bort hår från mattor och soffor inomhus.

   

  Tips 4: Bred ut några gamla filtar i bilen där din fyrbenta vän sitter. Detta bidrar inte bara till att motverka en hårig, lerig bilinteriör genom att begränsa mängden smuts, oväntade "souvenirer" från skogspromenaden och husdjurshår i bagageutrymmet, det gör även resan mer bekväm för ditt husdjur. Eftersom filtar är flyttbara är de lätta att rengöra. Släng dem antingen i tvättmaskinen och torktumlaren, använd din dammsugare eller prova dina morföräldrars trogna gamla mattpiskare.

   

  Med våra tips får du inte bara en ren bil-interiör, denna rengöring bidrar också till att du sparar tid och att ditt husdjur har det bekvämt på resan. Med en bra dammsugare, en gummihandske och några filtar är det lekande lätt att få bort hår från din bil. Låt inte några djurhår hindra dig från att genomföra en grundlig interiör-rengöring. Din bil kommer att tacka dig!

  Vad du behöver

  Upptäck mer

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Du får 100 kr i rabatt på ditt första köp i Philips webbutik.*

  Exklusiva medlemserbjudanden och tidig tillgång till försäljning.

  Nyheter om produktlanseringar och tips för en hälsosam livsstil.

  *

  Jag vill få marknadsföringskommunikation baserat på mina preferenser och mitt beteende, om Philips produkter, tjänster, evenemang och kampanjer. Jag kan när som helst avregistrera mig!

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.