1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Banankompott

    Den här kompotten är en fantastisk dessert, framför allt när den serveras med lite vaniljglass.

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 23 m

    Ingredienser

    • 600 g banan
    • 550 ml vatten
    • 3 msk rom
    • 0,5–1 msk malen kanel + extra till garnering
    • 50 g socker

    Så här gör du:

    • Skala och skiva bananerna.
    • Placera alla ingredienser i soupmakern och tillsätt 550 ml vatten. Stäng locket och välj kompottprogrammet.
    • När soupmakern är klar kan du använda den manuella mixningsfunktionen snabbt en eller två gånger. Låt en del av vätskan rinna av innan mixning för en kraftigare konsistens.
    • Öppna locket. Pudra med kanel och servera som tillbehör till pannkaka, glass eller mjuk kaka.
    • Tips: Du kan byta ut hälften av vattnet mot kokosmjölk. Du kan utelämna rommen. Russin är ett trevligt tillskott till den här kompotten.
    Banankompott

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.