0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Potatisar med yoghurtdip

    Tillbehör – 3–4 portioner

    Portioner 3 p, Förberedelse: 20 m, Tillagningstid 15 m

    Ingredienser

    • 500 g vaxartad potatis, stora
    • ½ msk (oliv)olja
    • 150 ml (grekisk) yoghurt
    • 2 msk bladpersilja, finhackad
    • Nymalen svartpeppar

    Så här gör du:

    • Skala potatisarna och dela dem (med en pommes frites-skärare) i långa, 8 mm tjocka skivor.
    • Blötlägg potatisstavarna i minst 30 minuter. Låt rinna av väl och torka dem med hushållspapper.
    • Värm AirFryer till 150 °C. Vänd försiktigt runt potatisstavarna i olja i en vid skål och lägg över dem i stekkorgen.
    • Skjut in korgen i AirFryer och ställ in timern på 5 minuter. Stek potatisarna tills de är spröda utanpå och mjuka inuti. Låt svalna.
    • Höj temperaturen i AirFryer till 180 °C. Skjut åter in korgen med potatisarna i AirFryer och ställ in timern på 12–16 minuter. Stek potatisarna gyllenbruna.
    • Under tiden du steker potatisarna gör du yoghurtdipen. Blanda yoghurt, persilja och gräslök i en liten skål. Smaka av med salt och peppar.
    • Under tiden du steker potatisarna gör du yoghurtdipen. Blanda yoghurt, persilja och gräslök i en liten skål. Smaka av med salt och peppar.
    • Låt potatisarna rinna av i en sil bottnad med hushållspapper. Strö över salt.
    Potatisar Med Yoghurtdip | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.