1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Produkter

  Philips AVENT - Comforting your baby

  Trösta ditt barn

  Tandsprickning, kolik och ändrade sovrutiner kan göra barnet upprört. Men din hjälp finns nära till hands – läs om våra enkla lösningar på problemen.

  Philips AVENT - Comforting your baby

  Gos

  Håll ditt barn nära dig, prata lugnt och stryk försiktigt över ryggen. Barn älskar att gosa och vill ofta vara nära dig.

  Mjuka ljud

  Kan kraftiga ljud störa ditt barn? Prova med ett jämnt, konstant ljud, som kallas bakgrundsljud, för att överrösta oönskade oljud. Du kan använda en fläkt för att skapa ett milt surrande, sätta igång duschen eller spela upp ljud från en app. Hjärtslag är ofta populära eftersom de påminner barnet om tiden i magen.

  Rörelse

  Barn älskar rörelse, och ibland kan lite rörelse få barnet att slappna av. Försök att gå omkring och bära barnet, dra barnet i vagnen eller ta en biltur med barnet i bilbarnstolen. 

  Att suga

  Ett beprövat sätt att trösta kan vara genom att suga - antingen på bröstet, en flaska eller en napp. Var noga med att inte ge för mycket mat. Det kan leda till magsmärtor och ökad oro.

  Lindring vid tandsprickning

  Om barnet dreglar mer än vanligt har barnet troligen ont på grund av tandsprickning. Ge barnet en bitring eller massera tandköttet så att barnet blir lugnare.

  Var medveten om att informationen i de här artiklarna endast är avsedda som allmän information och ska inte på något sätt ersätta råd från sjukvårdspersonal. Om du, din familj eller ditt barn har drabbats av symptom eller tillstånd som är allvarliga eller ihållande, eller om du behöver specifika medicinska råd ska du uppsöka sjukvården. Philips Avent kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå på grund av användningen av informationen på den här webbplatsen.

  Relaterade produkter

  Relaterade råd

  Sterilisera matningsutrustningen

  Sterilisera matningsutrustningen