PerfectCare Expert

Strykjärn med ånggenerator

  PerfectCare Expert

  Strykjärn med ånggenerator

  Ultrasnabb strykning

  För alla strykbara plagg: siden, linne, bomull, kashmir ... i valfri ordning utan att du behöver ändra inställning på strykjärnet. Philips PerfectCare-strykjärnet ger ett snabbt resultat på alla dina kläder utan att riskera att de bränns eller blir glansiga. Nu är det verkligen enkelt att stryka. Läs mer om produkten

 • Ultrasnabb strykning

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PerfectCare Expert Strykjärn med ånggenerator

Upp till 6, 5 bars tryck, 260 g ångpuff, Bärlås, Löstagbar vattentank på 1, 5 l GC9245/02 Hitta liknande produkter

Ultrasnabb strykning

inga temperaturjusteringar krävs

 • Klar att använda på två minuter, med obegränsad påfyllning

  Klar att använda på två minuter, med obegränsad påfyllning

  Ångan kan användas efter två minuter och kan fyllas på när som helst under strykningen.

 • Löstagbar 1,5 l vattentank, upp till två timmars strykning

  Löstagbar 1,5 l vattentank, upp till två timmars strykning

  Vattentanken kan tas bort och enkelt fyllas på under kranen. Den stora påfyllningsöppningen gör att det går snabbt att fylla på. Tack vare vattentankskapaciteten på 1,5 l kan du stryka i upp till två timmar utan påfyllning.

 • Snabb och enkel avkalkning som förlänger strykjärnets livslängd

  Snabb och enkel avkalkning som förlänger strykjärnets livslängd

  Extra långvarig ångkapacitet: Philips exklusiva funktion för enkel avkalkning gör det enkelt att kalka av vilket förlänger ångstrykjärnets livslängd. Strykjärnet påminner dig med ljus och ljud när det är dags att rengöra det. När strykjärnet har svalnat öppnar du bara locket för enkel avkalkning och häller ut det smutsiga vattnet och kalken i en kopp.

 • Den nya SteamGlide-stryksulan är Philips bästa stryksula

  Den nya SteamGlide-stryksulan är Philips bästa stryksula

  Den nya SteamGlide-stryksulan är Philips bästa stryksula. Den är reptålig, har ett utmärkt glid och är lätt att rengöra.

 • Stryk allt från jeans till siden utan att behöva ställa in temperaturen

  Stryk allt från jeans till siden utan att behöva ställa in temperaturen

  Nu kan du stryka allt från jeans till siden utan att att behöva göra temperaturinställningar. Vi garanterar att inga strykbara textilier får temperaturskador. Revolutionerande teknik med 1) Avancerad Smart Control-processorn, som styr stryksulans temperatur med exakthet så att du inte behöver justera den. 2) Kraftfull cyklonångbehållare som ger stark och jämn ånga för snabbare och enklare strykning.

 • Säkert att lämna den varma stryksulan på strykbrädan

  Säkert att lämna den varma stryksulan på strykbrädan

  Med Philips innovativa OptimalTemp-teknik garanterar vi att du slipper brännmärken på strykbara tyger. Under strykningen behöver du aldrig placera strykjärnet i basstationen igen, du kan lämna den varma stryksulan direkt på plagg eller på strykbrädans bomullsskydd utan extra underlägg. Det skadar varken något av dina strykbara plagg eller strykbrädan. Det här gör strykningen enklare med mindre påfrestning för handlederna.

 • Lås strykjärnet ordentligt vid basstationen

  Lås strykjärnet ordentligt vid basstationen

  För strykjärnet med ånggenerator ingår ett säkert bärlås. Lås strykjärnet till basdelen, vilket gör den säkrare och minskar risken för att någon skulle komma åt den varma stryksulan. Du kan också bära ånggeneratorn på ett smidigt sätt.

 • Ångpuff upp till 260 g

  Ångpuff upp till 260 g

  Ångpuffen kan användas för vertikal ångfunktion och tuffa veck.

 • Testad och godkänd av oberoende tygexperter

  Testad och godkänd av oberoende tygexperter

  Det här strykjärnet har testats och godkänts för dess utmärkta strykprestanda av oberoende tygexperter som DWI, IWTO och Woolmark. Med hjälp av Woolmark Apparel Care-programmet kan konsumenter lättare urskilja vilka tvättprodukter som har godkänts för användning på ulltyger enligt Woolmark Company. Philips är med sin exklusiva OptimalTEMP-teknik hittills det enda företag som certifierats enligt Woolmarks Gold-standard. Du kan förlita dig på att Woolmark-godkända klädvårdsprodukter passar perfekt för alla ullplagg.

 • Upp till 6 bars tryck

  Ju mer ånga, desto snabbare strykning. Jämn kraftfull ånga genereras och tränger djupt in i plagget för en snabbare och bättre strykning. Du kan reglera ångtrycket efter dina egna behov.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av