Handdammsugare

  Hög effekt, fantastiskt resultat

  Nya Philips FC6094 (14,4 V) har allt som behövs för kraftfull, mångfacetterad rengöring. I komfortsatsen ingår ett golvmunstycke och ett teleskoprör för bekväm rengöring av spill och kladd även på större områden. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hög effekt, fantastiskt resultat

Med komfortsats för större områden

 • 14,4 V laddningsbar apparat med cykloniskt luftflöde

  14,4 V laddningsbar apparat med cykloniskt luftflöde

  Philips Mini Vacs cykloniska luftflöde gör att smutsen roterar på insidan vilket ger optimal, hög sugeffekt och rengöringsprestanda som varar länge.

 • Enastående tyst

  Enastående tyst

  Philips Mini Vac, med sin kraftfulla motor, är enastående tyst tack vare den speciella strömlinjeformade designen. Den behagliga ljudnivån gör att du kan städa hemmet när du vill.

 • Löstagbart munstycke som kan diskas i diskmaskin

  Löstagbart munstycke som kan diskas i diskmaskin

  Det är även enkelt att underhålla Philips Mini Vac. Om munstycket måste rengöras diskar du det helt enkelt i diskmaskinen. På så sätt har du alltid en fläck- och smutsfri Mini Vac till hands.

 • Teleskoprör, golvmunstycke, borste, fogmunstycke

  Teleskoprör, golvmunstycke, borste, fogmunstycke

  Philips FC6094 (14,4 V) levereras med ett antal tillbehör som gör alla uppgifter enkla. I komfortsatsen ingår ett golvmunstycke och ett teleskoprör för bekväm rengöring av spill och kladd även på större områden. Det mjuka borsttillbehöret är skonsamt på ömtåliga ytor och med fogmunstycket kan du göra rent även på svårtåtkomliga ställen.

 • Smart utformad laddningsenhet för vägg eller bord

  Smart utformad laddningsenhet för vägg eller bord

  Du kan förvara Philips Mini Vac i den praktiska laddningsenheten, mot en vägg eller på ett bord. Det innebär att Philips Mini Vac, med sitt kraftfulla laddningsbara batteri, alltid är klar att använda.

 • Cykloniskt luftflöde och filtreringssystem i två steg

  Cykloniskt luftflöde och filtreringssystem i två steg

  Philips Mini Vacs cykloniska luftflöde gör att smutsen roterar på insidan vilket ger optimal, hög sugeffekt och rengöringsprestanda som varar länge. Filtreringssystemet i två steg gör att smutsen inte kan komma ut igen när den väl sugits upp. Det första filtret blockerar den mesta smutsen medan det veckade andra filtret håller kvar finare dammpartiklar.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av