Viva Collection

Bakmaskin

  Viva Collection

  Bakmaskin

  Nybakat bröd varje morgon

  Du kommer att älska den oemotståndliga doften av varmt, nybakat bröd på morgonen! Att baka bröd är väldigt enkelt… Lägg i ingredienserna på kvällen, ställ in timern på nästa morgon och låt Philips brödmaskin HD9020/40 göra resten. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Viva Collection Bakmaskin

12 menyer, 1 000 g, Vit/lavendel HD9020/40 Hitta liknande produkter

Nybakat bröd varje morgon

Baka bröd med olika smak – enkelt och gott!

 • Intuitiva funktioner med lättanvända knappar för alla användare

  Intuitiva funktioner med lättanvända knappar för alla användare

  Philips-bakmaskinens funktionsknappar är intuitivt ordnade, vilket gör det enkelt att ställa in programmen. Först väljer du brödtyp, sedan vikten enligt receptet och gräddningsnivån (eller använd den förinställda gräddningsnivån), och sedan startar du programmet. Stora och tydliga symboler visar funktionen för de olika knapparna, och alternativen du har valt visas på en tydlig LCD-skärm.

 • 12 förinställda program för bröd, deg och t.o.m. sylt

  12 förinställda program för bröd, deg och t.o.m. sylt

  Philips bakmaskin har 12 förinställda program för att baka perfekt bröd av alla de slag, från fylligt och mättande fullkornsbröd till glutenfritt bröd, franskbröd och kaffebröd. Du kan också använda den för att göra utsökt deg för pasta, pizza, bagels, kakor och bakverk – och dessutom för att göra sylt. Allt blir lättbakat och gott eftersom förinställningarna anger temperatur och tid för bästa möjliga resultat. Om du har bråttom finns dessutom ett antal snabbprogram för att baka dubbelt så snabbt, eller till och med på bara en timme.

 • Timer på upp till 13 timmar så att du kan vakna till nybakat bröd

  Timer på upp till 13 timmar så att du kan vakna till nybakat bröd

  Njut av den oemotståndliga doften av varmt, nybakat bröd varje morgon – det är underbart gott och ger dig en perfekt start på dagen! Ställ bara timern kvällen innan, så bakar maskinen brödet åt dig medan du sover, och du får nybakat bröd direkt när du stiger upp eller vid något annat tillfälle som du själv väljer.

 • Indikator för timing på när du ska tillsätta extra ingredienser (för specialbröd)

  Indikator för timing på när du ska tillsätta extra ingredienser (för specialbröd)

  Baka specialbröd med läckra extraingredienser som nötter eller torkad frukt – det är både enkelt och roligt att göra. När tillsättningsindikatorn lyser tillsätter du bara extraingredienserna till degen och låter bakmaskinen göra resten. Lägg till vad du vill – nötter, frön, oliver, torkad frukt, ost, lök, bacon, nougat, choklad eller annat, så får du ett läckert specialbröd som skiljer sig från mängden!

 • Baka 3 brödstorlekar upp till hela 1 kg

  Baka 3 brödstorlekar upp till hela 1 kg

  Baka precis så mycket bröd du behöver. Med hjälp av de tydliga markeringarna i bakmaskinen kan du göra en liten, medelstor eller stor limpa, på 500 gram, 750 gram eller 1 kg.

 • 3 gräddningsnivåer för brödskorpa efter önskemål

  3 gräddningsnivåer för brödskorpa efter önskemål

  Du kan få ditt bröd precis som du vill ha det med hjälp av de tre olika gräddningsnivåerna. Välj en ljus, medelmörk eller mörk skorpa efter vad du föredrar och beroende på vilket av dina favoritrecept du använder.

 • Löstagbart lock för enkel rengöring

  Löstagbart lock för enkel rengöring

  Bakmaskinens insida har en non-stick-beläggning och maskinens lock kan tas bort. Därför blir rengöringen mycket enkel: ta bara loss locket och torka av på några sekunder.

 • Praktiskt recepthäfte medföljer

  Praktiskt recepthäfte medföljer

  Tycker du om att prova något nytt ibland? I det behändiga recepthäftet får du veta hur du kan baka specialbröd, och här får du också mängder av användbara tips om hur du tillsätter dina favoritingredienser för att göra något alldeles extra av varje recept. Recepthäftet är dessutom lättläst och enkelt att använda, också för dig som aldrig har handskats med en bakmaskin förut.

 • Se brödet stiga och gräddas i visningsfönster

  Se brödet stiga och gräddas i visningsfönster

  I visningsfönstret kan du se bakmaskinen i arbete med att knåda, blanda och baka – detta är idealiskt om du vill kontrollera läget och se till att allt går som du planerat.

 • Mätbägare och skopa medföljer

  Lägg till fasta och flytande ingredienser i precis rätt mängd med mätbägaren och skopan som medföljer – det är precis vad du behöver för att komma igång.

 • Inbyggda halkfria handtag för enkel och säker hantering

  Om du behöver flytta bakmaskinen eller ställa undan den i ett skåp är den försedd med praktiska halkfria handtag som gör att den enkelt kan lyftas och flyttas.

 • Basenheten förblir sval och säker att beröra

  Basenheten förblir sval och säker att beröra

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av