Saeco

Saeco Xelsis

Automatisk espressomaskin

  Saeco Xelsis

  Automatisk espressomaskin

  Ger alltid förstklassig smak

  Espresso har alltid varit mer än en dryck. Dess arom, styrka, otaliga utsökta variationer och lockelse - en god espresso. Med Saeco Xelsis kan du uppleva espressokänslan i ditt kök. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ger alltid förstklassig smak

Den ultimata Saeco-espressobryggaren

 • Keramisk kvarn för bevaring av aromen

  Den högteknologiska kvarnen i kaffebryggaren slår konkurrenternas stålkvarnar på många nivåer. Du får perfekt italienskt kaffe tack vare en konsekvent, exakt malning utan överhettning, samt en överlägsen hållbarhet och tyst drift.

 • Integrerad, automatisk mjölkfunktion

  Integrerad, automatisk mjölkfunktion

  Det enda du behöver göra med den inbyggda mjölkskummaren är att fylla den med mjölk och trycka på cappuccinoknappen. Ditt kaffe serveras på några sekunder eftersom ett krämigt mjölkskum tillsätts automatiskt i kaffet.

 • Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Enkel rengöring tack vare löstagbar bryggrupp

  Bryggruppen, som är en Saeco-uppfinning, är hjärtat i våra espressomaskiner och ser till att automatiken fungerar. Bryggruppen är, beroende på modellen, lätt tillgänglig från framsidan eller sidan. Den kan utan ansträngning tas av för enkel rengöring under kranen för god hygien.

 • Patenterat justerbart förhållande mellan espressocrema och kaffe

  Patenterat justerbart förhållande mellan espressocrema och kaffe

  Med den automatiska Saeco-espressomaskinen kan du exklusivt justera espressokaffets intensitet genom att variera förhållandet mellan crema och kaffe. Du kan tillreda creman precis som du vill ha den bara genom att vrida på knappen. En liten knapp som gör stor skillnad.

 • Flera användare, flera drycker (6x6)

  6 dryckesalternativ med en tryckning som kan anpassas av 6 olika användarprofiler så att varje familjemedlem får sin favorit med bara en knapptryckning.

 • Anpassad hantering med en knapptryckning

  På den breda och lättläsliga displayen aktiveras funktionerna med en knapptryckning och intuitiv hantering.

 • Mjölk- och skumnivåväljare

  Du kan få ännu fler olika drycker genom att den automatiska och integrerade mjölkskumningsfunktionen med löstagbar kanna kan ställas in på olika nivåer. Därför är det enkelt att få varm mjölk till en caffe latte eller perfekt skum till en cappuccino.

 • Flerdimensionellt justerbart kaffeuttappningsrör

  Oavsett hur ditt favoritglas eller din favoritmugg ser ut – med en rörelse anpassas det justerbara kaffeuttappningsröret efter dess storlek så att du alltid får perfekt smak och arom.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av