AVENT 4-i-1 elektrisk ångsterilisator

Elektrisk sterilisator SCF286/02 Find similar products
 • Enklaste sättet att diska och sterilisera

  AVENT

  4-i-1 elektrisk ångsterilisator

  SCF286/02 Find similar products

  AVENT elektrisk ångsterilisator SCF286/02 är utformad för att göra sterilisering så enkel som möjligt. 4-i-1-sterilisatorn har en inbyggd diskmaskinskorg för krångelfri förrengöring och en avancerad skärm för visning av information. Läs mer om produkten

 • Enklaste sättet att diska och sterilisera

  foundation-base.video.controls.play foundation-base.video.controls.pause
  foundation-base.video.flash.you-need-flash
  foundation-base.video.flash.click-here foundation-base.video.flash.to-download

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Enklaste sättet att diska och sterilisera

Justerbar storlek sparar utrymme i köket

 • Justerbar storlek och integrerad diskmaskinskorg

  Tack vare den justerbara storleken passar den här Philips AVENT 4-i-1-sterilisatorn perfekt för de föremål du vill sterilisera och tar alltid upp minsta möjliga utrymme i köket. 4-i-1-funktionen ger dig: 1) Liten konfiguration för sterilisering av nappar 2) Medelstor konfiguration för sterilisering av flera flaskor, barntallrikar, knivar och gafflar 3) Stor konfiguration för sterilisering av 6 flaskor 4) Integrerad diskmaskinskorg för rengöring av nappflaskor och tillbehör utan problem.

 • Avancerat teckenfönster med förlopps- och nedkylningsindikator

  Det avancerade teckenfönstret ger dig information under hela steriliseringscykeln och talar om när flaskorna är avsvalnade.

 • Passar flaskor med vid hals och smal hals

  Sterilisatorn har utformats för att passa flaskor med både vid och smal hals, bröstpumpar och tillbehör. Det ger dig möjlighet att välja de flaskor och tillbehör som bäst passar dig och ditt barn. Vid full kapacitet rymmer sterilisatorn sex 330 ml Philips AVENT-flaskor.

 • Sexminuterscykel med automatisk avstängning

  Dina flaskor och tillbehör steriliseras på endast 6 minuter. När steriliseringen är klar stängs enheten av automatiskt för extra säkerhet och mindre energiförbrukning.

 • Naturlig ångsterilisering dödar 99,9 % av skadliga bakterier

  Sterilisering skyddar ditt barn från särskilt skadliga bakterier tills immunsystemet är tillräckligt starkt. Philips AVENT-sterilisatorer använder sjukhusmetoden för ångsterilisering, som är snabb, enkel och effektiv och fri från kemikalier. Innehållet är sterilt i 24 timmar med oöppnat lock.

See all Specifications

Accessories for this product

See all accessories
* Rekommenderat pris

Recently viewed products

You might be interested in