1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Är luftfuktare 
  bra eller dåligt?

  Symptom från torr luft kan upplevas året om men bli extra märkbara på vinterhalvåret när luften blir kallare. Om du har svidande ögon, torra slemhinnor, torr och irriterad hy eller problem med sömnen kan det bero på att du känner av symptomen från torr luft.

  Vid astma eller allergi kan sympotomen från torr luft bli ännu mer märkbara på vintern och luften kan kännas svårare att andas, då kan en luftfuktare vara ett bra alternativ för att lindra symptomen.

  Varför ska man ha en luftfuktare?

   

  Med en luftfuktare kan du lindra besvären som kommer ifrån torr luft genom att öka luftfuktigheten i rummet. Med en luftfuktare från Philips kan du välja mellan en optimal luftfuktighet på 40 %, 50 % eller 60%. Genom att ha en luftfuktighet mellan 40-60 % hämmas tillväxten av bakterier och mögel och du får en mer behaglig inomhusluft att andas fri från symptom av torr luft.

  Vad är en luftfuktare bra för?

   

  En luftfuktare är bra för dig som känner igen dig i symptomen av torr inomhusluft. En luftfuktare från Philips använder sig utav en teknik som kallas NanoCloud, det är en naturlig avdunstningsprocess för att fukta luften i ditt hem. Luftfuktaren stänger även av sig själv när önskad luftfuktighet är nådd, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att luftfuktigheten i rummet blir för hög.

  Är luftfuktare bra eller dåligt?

   

  En luftfuktare är bra för att lindra symptomen av torr luft som till exempel svidande ögon, torra slemhinnor, torr och irriterad hy och även sömnproblem. Luftfuktaren gör luften mer behaglig och lättare att andas, både för dig med astma eller allergi, men även för dig som märker av symptomen av torr luft på andra sätt.

   

  Se även Philips kombinerade produkt som både renar och återfuktar luften!

  Philips Luftfuktare

  Läs mer om Philips Luftfuktare

  Relaterat

  • Luftfuktare i sovrum - Minskar torr & obehaglig luft

   Luftfuktare i sovrum - Minskar torr & obehaglig luft

  • Luftfuktighet inomhus - Allt du behöver veta

   Luftfuktighet inomhus - Allt du behöver veta

  • Relativ luftfuktighet - Vad är det?

   Relativ luftfuktighet - Vad är det?

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.