1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  Kaffe (40)

  Filter

  0 Filter
  Produkttyp
  Automatiska espressomaskiner
  Mjölkfunktioner
  Med separat mjölkskum

  Med den klassiska mjölkskummaren pannarellon kan du skumma mjölken exakt enligt dina önskemål. Doppa bara pannarellon i mjölken och rör den långsamt i en roterande rörelse. Skumma mjölken så länge du vill, enligt hur mycket mjölkskum du önskar.

  LatteGo

  Toppa ditt kaffe med ett silkeslent lager mjölkskum. LatteGo blandar mjölk och luft med hög hastighet i den runda skumbehållaren, och när temperaturen sedan är exakt hälls ett krämigt lager med mjölkskum ned i koppen. LatteGo är fantastiskt lätt att rengöra: 2 delar, inga rör. Vårt mjölksystem i två delar har inga rör eller dolda delar och kan rengöras på så lite som 15 sekunder under kranen* eller i diskmaskinen. *Baserat på konsumenttester i Tyskland som jämför ledande (kaffe + mjölk) helautomatiska espressomaskiner med en knapptryckning (2017)

  Kaffedrycker
  Kaffemjölkdrycker

  Hitta maskiner som tillagar kaffedrycker med skummad mjölk, som cappuccino.

  Espresso,

  Hitta alla maskiner som tillagar espresso. Espresso framställs genom att man pressar 88 ºC varmt vatten i 25 sekunder under 9 bars effektivt tryck genom 7 gram finmalt kaffe för en 25 ml espresso toppad med ett fint cremalager. Intensivare och renare än bryggkaffe.

  Material och finish
  Plast och rostfritt stål

  Delar i snyggt rostfritt stål har smakfullt kombinerats med hållbara syntetiska material för en harmonisk maskindesign som är enkel att rengöra.

  Plast

  De syntetiska materialen i den här maskinen gör den hållbar och enkel att rengöra.

  Rengöring och underhåll
  Kompatibel med AquaClean-filter

  Automatiska espressomaskiner som passar det patenterade AquaClean-vattenfiltret. Med AquaClean behöver du inte avkalka den automatiska espressomaskinen förrän efter 5 000 koppar (2 år).

  Automatiska espressomaskiner

  Hittade du det du söker?

  Visa alla produkter
  * Rekommenderat pris