• Fördelar med Philips Shop

  • 30 dagars returgaranti

  • 2 års garanti

  • Gratis frakt från 850 SEK

1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Brownies

    Portioner 9 p, Förberedelse: 20 m, Tillagningstid 30 m

    Ingredienser

    • 200 g smör
    • 100 g mörk choklad
    • 100 g vit choklad
    • 4 små ägg
    • socker 200 g socker
    • 2 msk vaniljextrakt
    • 100 g mjöl
    • 150 g pekannötter, hackade
    • 1 kakform på 20 x 20 cm, smörad

    Så här gör du:

    • Värm ugnen till 180 °C. Smält hälften av smöret tillsammans med den mörka chokladen i en stekpanna med tjock botten, och smält den vita chokladen i en annan stekpanna med resten av smöret. Låt kallna.
    • Vispa äggen tillsammans med socker och vanilj med elvispen en kort stund. Dela mjölet i två delar och strö en nypa salt i varje del.
    • Vispa hälften av ägg- och sockersmeten med den mörka chokladen. Lägg sedan i hälften av mjölet och hälften av nötterna, och blanda. Gör likadant med den vita chokladsmeten.
    • Häll i den vita och bruna browniesmeten i två olika sidor av kakformen. Blanda delvis ihop de två färgerna med en stekspade, så att en virvel formas. Grädda dina brownies i ungefär 30 minuter. Ytan ska kännas torr när de är klara.
    Brownies