Vispa smör och socker med elvisp i en skål i cirka
5 minuter tills det är pösigt.
Tillsätt ägget och fortsätt vispa. Tillsätt sedan mjöl, kakaopulver och en
nypa salt. Blanda noga. Blanda till sist i sylt, chokladbitar och
rivet apelsinskal och blanda noga.
Häll smeten i kakformen och jämna till ytan med en degskrapa.
Ställ kakformen i stekkorgen och skjut in den i AirFryer.
Ställ in timern på 25 minuter och baka kakan tills den är vackert brun och färdig. Kakan är färdig när du kan sticka ner en tandpetare i mitten på kakan utan att något fastnar på den.
Låt kakan svalna i formen i 5 minuter. Stjälp sedan upp kakan på ett galler för att svalna.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.