0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Chokladkaka

    Portioner 6 p, Förberedelse: 10 m, Tillagningstid 25 m

    Ingredienser

    • 50 g mjukt smör
    • 50 g fint strösocker
    • 1 ägg
    • 50 g mjöl
    • 1 msk kakao
    • 50 g mörk choklad, i bitar

    Så här gör du:

    • Värm AirFryer till 160 °C.
    • Vispa smör och socker med elvisp i en skål i cirka 5 minuter tills det är pösigt.
    • Tillsätt ägget och fortsätt vispa. Tillsätt sedan mjöl, kakaopulver och en nypa salt. Blanda noga. Blanda till sist i sylt, chokladbitar och rivet apelsinskal och blanda noga.
    • Häll smeten i kakformen och jämna till ytan med en degskrapa.
    • Ställ kakformen i stekkorgen och skjut in den i AirFryer. Ställ in timern på 25 minuter och baka kakan tills den är vackert brun och färdig. Kakan är färdig när du kan sticka ner en tandpetare i mitten på kakan utan att något fastnar på den.
    • Låt kakan svalna i formen i 5 minuter. Stjälp sedan upp kakan på ett galler för att svalna.
    Chokladkaka | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.