1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    • Fördelar med Philips Shop

    • 30 dagars returgaranti

    • 2 års garanti

    • Fri frakt

    Sverige

    Kycklingrullar med soltorkade tomater och mozzarella

    Medelhavssol på en tallrik

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 50 m

    Ingredienser

    • 750 g små skalade färskpotatisar
    • salt och peppar
    • 4 kycklingbröst
    • 3 kvistar basilika
    • 4 soltorkade tomater och 1 msk tomatolja
    • ½ mozzarellaboll, skuren i 4 skivor
    • 500 g sköljd och skivad fänkål
    • 2 vitlöksklyftor, skalade och skivade
    • 3 msk svarta oliver

    Så här gör du:

    • Lägg basilikakvistarna (behåll bladen) i smakförstärkaren.
    • Dela potatisen på längden i två delar, lägg i ångskål 2 och strö över salt. Ställ timern på 15 minuter och förkoka potatisen.
    • Täck kycklingbrösten med plastfolie och banka dem platta. Lägg 2 basilikablad, 1 soltorkad tomat och 1 skiva mozzarella mitt på varje kyckling. Smaka av med salt och peppar, rulla ihop hårt och fäst med en ruladnål.
    • Efter 10 minuter lägger du fänkål och vitlök i ångskål 3 och ångkokar med resten av maten i återstående 5 minuter. Blanda potatis, fänkål och oliver i en skål och tillsätt basilika. Pensla kycklingrullarna med olja, dela i tre delar och servera med potatis- och fänkålsblandningen.
    • Total tillagningstid cirka 50 minuter
    Kycklingrullar med soltorkade tomater och mozzarella