0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Kycklingrullar med soltorkade tomater och mozzarella

    Medelhavssol på en tallrik

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 50 m

    Ingredienser

    • 750 g små skalade färskpotatisar
    • salt och peppar
    • 4 kycklingbröst
    • 3 kvistar basilika
    • 4 soltorkade tomater och 1 msk tomatolja
    • ½ mozzarellaboll, skuren i 4 skivor
    • 500 g sköljd och skivad fänkål
    • 2 vitlöksklyftor, skalade och skivade
    • 3 msk svarta oliver

    Så här gör du:

    • Lägg basilikakvistarna (behåll bladen) i smakförstärkaren.
    • Dela potatisen på längden i två delar, lägg i ångskål 2 och strö över salt. Ställ timern på 15 minuter och förkoka potatisen.
    • Täck kycklingbrösten med plastfolie och banka dem platta. Lägg 2 basilikablad, 1 soltorkad tomat och 1 skiva mozzarella mitt på varje kyckling. Smaka av med salt och peppar, rulla ihop hårt och fäst med en ruladnål.
    • Efter 10 minuter lägger du fänkål och vitlök i ångskål 3 och ångkokar med resten av maten i återstående 5 minuter. Blanda potatis, fänkål och oliver i en skål och tillsätt basilika. Pensla kycklingrullarna med olja, dela i tre delar och servera med potatis- och fänkålsblandningen.
    • Total tillagningstid cirka 50 minuter
    Kycklingrullar Med Soltorkade Tomater Och Mozzarella | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.