Värm ugnen till 200 ºC. Lägg rödbetan på ett ugnsfast fat och täck med aluminiumfolie. Stek 1 timme i ugnen och låt svalna.
Tvätta citronen och riv 1 tsk av skalet.
Sätt i knivverktyget i matberedaren och tillsätt sedan fisk, citronskal, schalottenlök, kapris, ägg, brödsmulor, senapsfrön, salt och peppar. Mixa till en slät blandning.
Blöt händerna och gör fyra burgare av fiskblandningen, platta ut dem något och rulla sedan i mjölet.
Ta ut rödbetan ur ugnen, dra av skalet (när de har svalnat något) och kör i matberedaren tillsammans med pepparrot och crème fraiche. Krydda med salt och peppar och håll varma tills de ska serveras.
Skiva citronen tunt. Stek fiskburgarna i oljan 10 minuter på varje sida tills de är gyllenbruna och servera med rödbetspuré och citronskivor.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.