0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Pasta med valnötssås

    En utmärkt pastarätt att njuta av en stormig höstnatt

    Portioner 2 p, Tillagningstid 25 m

    Ingredienser

    • 150 g pasta
    • 1 skiva bröd, i bitar
    • 1 dl torr sherry
    • 100 g parmesanost, riven
    • 3 matskedar olivolja
    • 50 g valnötter, i små bitar
    • 2 vitlöksklyftor, i skivor
    • 1 burk tomater, skalade (400 ml)

    Så här gör du:

    • 'Värm upp oljan i en sauteringspanna och stek brödkuber, vitlök och valnötter på låg värme i 7-8 minuter tills det blir gyllenbrunt. Var försiktig så att inte vitlöken bränns.
    • Tillsätt därefter tomater och sherry, låt allt koka upp och reducera sedan såsen försiktigt i en öppen panna i 10-15 minuter. Mixa såsen med stavmixern och krydda efter behag.
    • Koka pastan under tiden tills den blir al dente. Servera pastan med valnötssåsen och strö på rikligt med riven ost.
    • Total tillagningstid 25 minuter
    Pasta Med Valnötssås | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.