Lägg ris och 450 ml vatten i risångningsenheten och lägg i ångskål 1. Ställ timern på 40 minuter och koka.
Blanda majonnäs med 2 msk limesaft, rivet limeskal, salt och peppar.
Tärna fisken i 16 bitar. Sätt på träspett genom att varva 2 kuber vit fisk, 2 bitar crabstick och avsluta med räka.
Lägg riset i ångskål 3 efter 40 minuter och lägg sockerärtorna i ångskål 2 och fiskspetten i ångskål 1. Ställ timern på 5 minuter, ångkoka fisken tills den är mjuk och koka ärtorna al dente.
Lägg fiskspetten på en bädd av ris och sockerärtor, strö över sesamfrö och servera med limemajonnäs .
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.