Cyber week-erbjudanden Handla nu
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Cyber week-erbjudanden Handla nu
1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Fiskspett med sockerärtor och limemajonnäs

    Nötig och smakrik

    Portioner 4 p, Förberedelse: 0 m, Tillagningstid 65 m

    Ingredienser

    • 300 g basmatiris
    • salt
    • peppar
    • 1 lime, rivet skal och saft
    • 100 ml majonnäs
    • 300 g fast vit fisk (torsk, havskatt)
    • 8 crabstick, halverade
    • 8 jätteräkor
    • 300 g delade sockerärtor
    • 1 msk rostade sesamfrön

    Så här gör du:

    • Lägg limeskal i smakförstärkaren.
    • Lägg ris och 450 ml vatten i risångningsenheten och lägg i ångskål 1. Ställ timern på 40 minuter och koka.
    • Blanda majonnäs med 2 msk limesaft, rivet limeskal, salt och peppar.
    • Tärna fisken i 16 bitar. Sätt på träspett genom att varva 2 kuber vit fisk, 2 bitar crabstick och avsluta med räka.
    • Lägg riset i ångskål 3 efter 40 minuter och lägg sockerärtorna i ångskål 2 och fiskspetten i ångskål 1. Ställ timern på 5 minuter, ångkoka fisken tills den är mjuk och koka ärtorna al dente.
    • Lägg fiskspetten på en bädd av ris och sockerärtor, strö över sesamfrö och servera med limemajonnäs .
    • Total tillagningstid cirka 65 minuter
    Fiskspett med sockerärtor och limemajonnäs

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.