0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Färgade fiskbullar

    Alla barns favorit

    Portioner 4 p, Förberedelse: 20 m

    Ingredienser

    • 1 torkad torsk (cirka 150 g)
    • ¼ tsk salt
    • 1 ½ msk sesamolja
    • 1 ½ tsk sesamfrön
    • ½ tsk sojasås

    Så här gör du:

    • Klipp bort huvud, stjärt och fenor. Skär fisken i 5 cm stora bitar och lägg i mixern. Mixa tills fisken bryts upp i flagor. Tillsätt salt, sesamolja, sesamfrön och socker och mixa med knappen Pulse (puls).
    • Dela sedan upp den kryddade torsken i tre skålar. En skål blir bara för den gula fisken. Tillsätt malen rödpeppar i den andra skålen och blanda noggrant, vilket ger en ljusröd blandning.
    • Tillsätt sojasåsen i den tredje skålen och blanda noggrant, vilket ger en ljusbrun blandning. Forma fisken till bollar med dina våta händer och servera sedan.
    • Tillagningstid: 20 minuter
    Färgade Fiskbullar | Philips

    NutriU-receptapp

    Hitta fler recept och inspiration till din Airfryer och andra Philips köksapparater

    Över 500 recept, matlagningstips och knep, nytt innehåll varje vecka

    Daglig inspiration och ett sätt att upptäcka nya favoritrecept

    Steg-för-steg-instruktioner

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.