1
0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Sverige

    Färgade fiskbullar

    Alla barns favorit

    Portioner 4 p, Förberedelse: 20 m

    Ingredienser

    • 1 torkad torsk (cirka 150 g)
    • ¼ tsk salt
    • 1 ½ msk sesamolja
    • 1 ½ tsk sesamfrön
    • ½ tsk sojasås

    Så här gör du:

    • Klipp bort huvud, stjärt och fenor. Skär fisken i 5 cm stora bitar och lägg i mixern. Mixa tills fisken bryts upp i flagor. Tillsätt salt, sesamolja, sesamfrön och socker och mixa med knappen Pulse (puls).
    • Dela sedan upp den kryddade torsken i tre skålar. En skål blir bara för den gula fisken. Tillsätt malen rödpeppar i den andra skålen och blanda noggrant, vilket ger en ljusröd blandning.
    • Tillsätt sojasåsen i den tredje skålen och blanda noggrant, vilket ger en ljusbrun blandning. Forma fisken till bollar med dina våta händer och servera sedan.
    • Tillagningstid: 20 minuter
    Färgade fiskbullar