Klipp bort huvud, stjärt och fenor. Skär fisken i 5 cm stora bitar och lägg i mixern. Mixa tills fisken bryts upp i flagor. Tillsätt salt, sesamolja, sesamfrön och socker och mixa med knappen Pulse (puls).
Dela sedan upp den kryddade torsken i tre skålar. En skål blir bara för den gula fisken. Tillsätt malen rödpeppar i den andra skålen och blanda noggrant, vilket ger en ljusröd blandning.
Tillsätt sojasåsen i den tredje skålen och blanda noggrant, vilket ger en ljusbrun blandning. Forma fisken till bollar med dina våta händer och servera sedan.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.