Skala mangon och skär i små tärningar. Blanda mangotärningarna i en skål
med ½ tsk röd chilipasta, 1 msk koriander och saft och skal
från en halv lime.
Finfördela fisken i matberedaren och blanda sedan med 1 ägg och 1 tsk salt
samt resten av limeskalet, den röda chilipastan och limesaften. Blanda med
resten av koriandern, salladslöken och 2 msk kokos.
Lägg resten av kokosen i en sopptallrik. Dela fiskblandningen i
12 delar, forma dem till runda kakor och doppa i kokosen.
Lägg sex fiskkakor i korgen och skjut in den i AirFryer. Ställ in timern
på 7 minuter och stek fiskkakorna tills de är gyllenbruna och färdiga. Stek
resten av fiskkakorna på samma sätt.
Servera fiskkakorna med mangosalsan. Smakar gott med smaksatt ris och wokad
pak choi.
Genom att klicka på länken kommer du att lämna den officiella Philips Electronics Ltd. ("Philips") webbplats. Alla länkar till tredje parts webbplatser som kan visas på denna webbplats tillhandahålls endast för din bekvämlighet och representerar inte på något sätt någon anknytning till eller stöd för informationen som tillhandahålls på dessa länkade webbplatser. Philips lämnar inga utfästelser eller garantier av något slag med avseende på tredje parts webbplatser eller informationen däri.