plasmaskärm

  plasmaskärm

  Flerfunktionell lösning för offentlig visning

  Kostnadseffektiv plasmaskärm med den senaste tekniken som är specialutformad för installationer för offentlig inomhusvisning. Avancerad digital videobearbetning och den senaste plasmatekniken garanterar optimal bild. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Flerfunktionell lösning för offentlig visning

42 tums bred VGA-plasmaskärm

 • Extremt hög kontrast (10 000:1) och ljusstyrka (1 500 cd/m²)

  Höga ljusstyrke- och kontrastvärden är av extremt stort värde i offentliga miljöer där ljusförhållanden varierar och ofta inte kan kontrolleras.

 • 3D-kamfiltret separerar färgerna så att bilden blir knivskarp

  3D-kamfiltret separerar signalerna för ljusstyrka och färg i 3D-domänen och eliminerar på så sätt distorsion i form av överlappande färg och luminans samt "krypande färgpunkter" – sådant som kan försämra bildupplevelsen. Det digitala 3D-kamfiltret jämför alla enskilda fält i TV-bilden med varandra för att på ett korrekt sätt separera färginformationen från den svartvita informationen och avlägsna såväl horisontella som vertikala hängande punkter och krypande punkter. Resultatet blir en knivskarp bild.

 • Rörelsekompenserad videobearbetning

  Den rörelsekompenserade videobearbetningen har en smart videobearbetningsalgoritm med bilder i ett digital minne för mätning och uppskattning av rörelsehastighet och -riktning för objekt. Den skapar nya fält med korrigerade rörelsepositioner så att videoinnehållet visas med perfekt jämna, vibrationsfria och knivskarpa rörliga bilder.

 • Skärminställningar kan göras från nätverket vilket möjliggör fjärrhantering

  Med funktionen för fjärrkontroll av bildskärmar kan du fjärrstyra och justera skärmar via RS232-protokollet.

 • Flera upplösningar, upp till WXGA

  Produkten har funktioner för datorkompatibilitet för VGA, SVGA, XGA och WXGA. En universallösning för offentlig visning kräver funktioner för olika datorindataformat.

 • Flera upplösningar upp till SXGA- och HDTV-kompatibelt

  Det finns en mängd olika format med olika upplösningar och bildförhållanden. Därför måste innehållet formateras om för optimal visning med en viss skärmupplösning. Med en högklassig omformare garanteras optimal omformatering av alla videoformat upp till SXGA.

 • Tyst och pålitlig drift utan fläktar

  Den fläktfria driften är tyst och samlar inget damm inuti skärmen, vilket förbättrar produktens tillförlitlighet.

 • Lång beräknad livslängd på skärmen på över 60 000 timmar

  Vid offentliga visningar behövs ofta drift dygnet runt. Även efter 60 000 timmars drift är skärmens ljusstyrkenivå minst 50 % av det ursprungliga värdet.

 • DVI-kabel medföljer för att ge den bästa bildkvaliteten

  En DVI-kabel medföljer som standard för att ge bästa möjliga bildkvalitet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av