MiniVac

Handdammsugare

  MiniVac

  Handdammsugare

  Kraftfull MiniVac för ett renare städresultat

  Få ett bättre rengöringsresultat med den kraftfulla dammsugaren Philips MiniVac Wet&Dry 4,8 V. Kan användas både för vätskespill och för torr smuts tack vare sitt wet-and-dry-system. Det aerodynamiska munstycket ger överlägsen dammuppsugningsförmåga. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

MiniVac Handdammsugare

4, 8 V batteri, Cyklonisk utan påse, Fog- och borstmunstycke, gummiskrapa, Våt och torr FC6142/01 Hitta liknande produkter

Kraftfull MiniVac för ett renare städresultat

Våt och torrengöring med aerodynamiskt munstycke

 • Laddningsenhet (för vägg eller bord)

  Laddningsenhet (för vägg eller bord)

  Du kan förvara Philips Mini Vac i den praktiska laddningsenheten, monterad på väggen eller på ett bord. Det innebär att Mini Vac, med sitt kraftfulla laddningsbara batteri, alltid är klar att använda.

 • Tvåstegs cykloniskt luftflöde för optimal filtrering

  Tvåstegs cykloniskt luftflöde för optimal filtrering

  Philips Mini Vacs cykloniska luftflöde gör att smutsen roterar på insidan vilket ger optimal, hög sugeffekt och rengöringsprestanda som varar länge. Filtreringssystemet i två steg gör att smutsen inte kan komma ut igen när den väl sugits upp. Det första filtret blockerar den mesta smutsen medan det andra filtret håller kvar finare dammpartiklar.

 • Öglehandtag ger optimalt grepp

  Öglehandtag ger optimalt grepp

  Philips Mini Vac har ett öglehandtag som garanterar optimalt grepp. Du kan hålla Mini Vac hur du vill. Den mjuka gummiytan är mycket bekväm och ger perfekt grepp.

 • Kraftfulla 4,8 V NiMH-batterier

  Kraftfulla 4,8 V NiMH-batterier
 • Aerodynamiskt munstycke för bättre uppsugning av damm

  Den aerodynamiska designen av munstycket i Philips MiniVac ger en optimal uppsugning av även de minsta dammpartiklar. Munstyckets ergonomiska utformning gör det enkelt att städa även svåråtkomliga utrymmen.

 • Munstycke som lossas i ett steg för enkel tömning

  Philips Mini Vac-dammsugare är enkel att tömma och hygienisk att rengöra. Philips Mini Vac har ett munstycke som enkelt tas av i endast ett steg så att du kan tömma din Mini Vac utan att röra vid smutsen.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av