AquaTrio Pro

  AquaTrio Pro

  Dammsuger, moppar och torkar på samma gång

  Med AquaTrio Pro kan du dammsuga, moppa och torka på samma gång så att du sparar både tid och kraft med upp till 50 %*. De kraftfulla och skonsamma mikrofiberborstarna tar effektivt bort smuts och fläckar. För perfekta resultat med våttorkning på alla hårda golv**. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 4 299,00 kr
  60 dagars returrätt

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

AquaTrio Pro

3-I-1: dammsuger, moppar och torkar, Triple-Acceleration-teknik, Synlig våtrengöring, Alla hårda golv FC7088/01 Hitta liknande produkter

Dammsuger, moppar och torkar på samma gång

Våtrengöring av hårda golv med synbara resultat

 • Avancerad rengöring för perfekta resultat

  Avancerad rengöring för perfekta resultat

  – Dammsuger: den kraftfulla Aqua Cyclone-dammsugaren fångar upp allt spill, smuts och damm – Moppar: mikrofiberborstarna roterar motsols och fuktar golvet med rent vatten, vilket tar bort smutsen på ett effektivt sätt. All smuts löses upp i vattnet och samlas i en separat behållare. – Torkar: borstarnas rotationshastighet skapar ett luftflöde som gör att golvet torkar snabbt

 • Effektiv med både kallt och varmt vatten, med eller utan rengöringsmedel

  Effektiv med både kallt och varmt vatten, med eller utan rengöringsmedel

  Med AquaTrio Pro får du ett utmärkt resultat med bara kallt eller varmt kranvatten. Om det behövs kan du även använda rengöringsmedel men använd alltid endast lågskummande eller icke-skummande golvrengöringsmedel som är avsedda för hårda golv.

 • Separata tankar för rent och smutsigt vatten

  Separata tankar för rent och smutsigt vatten

  Med de separata tankarna för rent och smutsigt vatten ser du till att du alltid moppar med rent vatten, och att smuts och allergener samlas i den smutsiga vattentanken.

 • Golvet torkar 50 % snabbare än vid vanlig moppning

  Golvet torkar 50 % snabbare än vid vanlig moppning

  Golvet torkar upp till 50 % snabbare jämfört med vanlig moppning.

 • Perfekt för alla hårda golv**

  Perfekt för alla hårda golv**

  Perfekt för alla hårda golv (lämplig för våttorkning): trä, parkett, laminat, vinyl, linoleum, keramik, kakel, marmor och natursten.

 • Rengör mer än 60 m2 med en vattentank

  Rengör mer än 60 m2 med en vattentank

  Med en full tank med 700 ml kan du rengöra mer än 60 m2 hård golvyta – rengör stora områden med en liten mängd vatten.

 • Snabbroterande borstar rengör sig själva under användning

  Snabbroterande borstar rengör sig själva under användning

  Borstar som rengör sig själva under användning. Centrifugalkrafterna slungar ut smuts och vatten som tagits upp från golvet ur borstarna och ner i tanken för smutsigt vatten. Byt ut AquaTrio Pro-borstarna två gånger om året för bästa resultat (FC8054).

 • Spara upp till 50 % energi. Spara upp till 70 % vatten*

  Spara upp till 50 % energi. Spara upp till 70 % vatten*

  Högeffektiv energianvändning – spara upp till 50 % energi jämfört med dammsugning. Du använder också upp till 70 % mindre vatten än vid våtmoppning.

 • Självrengörande hushållsapparat med sköljbricka

  Självrengörande hushållsapparat med sköljbricka

  AquaTrio Pro rengör sig själv. Sätt apparaten på den särskilda sköljbrickan, häll i en kopp kranvatten och låt apparaten vara igång i några sekunder.

 • Tar bort upp till 99 % av alla bakterier*** och avlägsnar allergener

  AquaTrio Pro tar bort upp till 99 % av alla bakterier*** och avlägsnar allergener. Dammet och allergenerna hamnar i behållaren för smutsigt vatten, som är avskild från behållaren med rent vatten.

 • 2 mikrofiberborstar tar bort smuts och damm

  De kraftfulla mikrofiberborstarna roterar med 6 700 varv per minut och tar effektivt bort allt damm och all smuts samtidigt som de anpassar sig efter golvets olika ytor och även rengör i springor.

 • LED-indikatorlampor som meddelar när en åtgärd krävs

  En LED-indikator visar vad du ska göra. Om den lyser grönt är AquaTrio Pro på och klar att användas. Om den lyser blått behöver vattentankarna fyllas på eller tömmas. Och om den lyser rött är det något som stör borstarna och som du behöver ta bort för att kunna fortsätta att rengöra enkelt och smidigt.

 • Allergivänlighetstestad av ECARF

  AquaTrio med vattenfiltrering är certifierad som allergivänlig av European Centre for Allergy Research Foundation. Dess Aqua Cyclone fångar upp smuts och damm, och vatten omsluter allergener så att de inte blir luftburna igen. AquaTrio tar bort 99,95 % av allergener i katt- och hundhår, dammkvalster och pollen för en allergivänlig hemmiljö.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris
 • * Passar för våtmoppning
 • **Jämfört med dammsugning med en dammsugare på 2 200 W och vanlig moppning
 • *** tillsammans med rengöringsmedel

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av