StudioPower

Dammsugare med påse

  StudioPower

  Dammsugare med påse

  Grönare varje dag

  I StudioPower från Philips kombineras prestanda hos en stor dammsugare med den kompakta designen hos en liten. Enhetens stora kraft, lilla storlek, 2 handtag och stora räckvidd ger fantastisk flexibilitet, så att du snabbt kan gå igenom hemmet. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

StudioPower Dammsugare med påse

1 250 W, AirflowMax-teknik, Parquet FC9087/01 Hitta liknande produkter

Grönare varje dag

Spara 30 % energi med den högeffektiva HD-motorn*

 • Den nya 1 250 W HD-motorn ger max. 350 W sugeffekt

  Den nya 1 250 W HD-motorn ger max. 350 W sugeffekt

  Den högeffektiva 1 250 W HD-motorn (High Density) ger maximalt 350 W sugeffekt, vilket innebär att du kan minska energiförbrukningen med 30 % och samtidigt få ett perfekt städresultat.

 • HEPA AirSeal plus HEPA 13-filter

  HEPA AirSeal plus HEPA 13-filter

  Den här Philips-dammsugaren är utformad så att all luft som tas in passerar genom det tvättbara HEPA 13-filtret (99,95 % filtrering) innan den släpps ut. Ingen luft kommer undan.

 • Parkettmunstycke med mjuka borststrån för repskydd

  Parkettmunstycke med mjuka borststrån för repskydd

  Ingen risk för repor tack vare det här munstycket med mjuka borststrån som är särskilt utformat för noggrann rengöring av hårda golv.

 • Två bekväma bärhandtag för extra komfort

  Två bekväma bärhandtag för extra komfort

  Den här dammsugaren har inte bara ett utan två bärhandtag. När dammsugaren står på hjul kan du lyfta dammsugaren i handtaget på ovansidan. Det innebär att du enkelt kan flytta runt dammsugaren utan att behöva böja dig ned. Det andra handtaget på framsidan av apparaten gör att du enkelt kan bära runt dammsugaren i upprätt läge.

 • ECARF-kvalitetsintyget står för resultat du kan lita på

  ECARF-kvalitetsintyget står för resultat du kan lita på

  Den här ECARF-certifierade dammsugaren garanterar med 99,95 % säkerhet att nästan all luft i rummet filtreras vid normal dammsugning. På så sätt blir du av med nästan alla allergener från mattor, möbler och andra utrymmen i huset.

 • TriActive-munstycke med unikt 3-i-1-system

  TriActive-munstycke med unikt 3-i-1-system

  med TriActive-munstycket kan du rengöra golven på 3 sätt samtidigt: 1) En större öppning längst ut på munstycket suger upp stora partiklar. 2) Det är maximalt effektiv tack vare optimerat luftflöde genom munstycket. 3) De två sidoborstarna sopar ihop damm och smuts som samlas nära möbler och väggar.

 • Minst 37,5 % av plasten är hållbar

  Minst 37,5 % av plasten tillverkas av biobaserat eller återvunnet material. Biobaserat betyder att plasten tillverkas av icke ätbara organiska ämnen i stället för icke förnyelsebara resurser som olja.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris
 • Jämfört med en 2 000 W dammsugare från Philips; Philips interna mätning 2008.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av