Saeco

Philips Saeco Xelsis

Automatisk espressomaskin

  Philips Saeco Xelsis

  Automatisk espressomaskin

  Flera drycker, flera användare

  Med kaffebryggaren Saeco Xelsis kan alla familjemedlemmar njuta av sitt eget favoritkaffe. Tack vare den unika fleranvändarfunktionen går det att skapa upp till 6 personliga användarprofiler och anpassa upp till 9 drycker för varje profil Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Saeco Xelsis Automatisk espressomaskin

Integrerad mjölkkanna och skummare, Rostfritt spegelstål HD8946/01 Hitta liknande produkter

Flera drycker, flera användare

med helt automatiserad mjölkkanna med dubbel rengöring

 • Kaffe utan bränd smak tack vare 100 % keramiska kvarnar

  Kaffe utan bränd smak tack vare 100 % keramiska kvarnar

  Den här espressomaskinen är utrustad med kvarnar i 100 % keramik. Saeco använder keramikkvarnar därför att de ger en konsekvent malning utan att överhetta kaffebönan, för en oklanderlig espresso. Keramik garanterar också långvarig prestanda och en fullständigt tyst funktion.

 • Variera styrka och smak med våra justerbara kvarnar

  Variera styrka och smak med våra justerbara kvarnar

  Olika kaffeblandningar kräver olika malningsgrad för att smaken ska komma till sin rätt. Med den här espressomaskinen kan du justera malningen i 8 olika steg – från den finaste malningen för en fyllig espresso till den grövsta för ett mildare, lättare kaffe.

 • Anpassa ditt kaffe enligt 6 användarprofiler

  Anpassa ditt kaffe enligt 6 användarprofiler

  Den här Saeco-espressomaskinen har 6 anpassningsbara profiler som memorerar din personliga preferens för olika kaffedrycker. Det gör det mycket enkelt att få en perfekt, skräddarsydd kopp kaffe fastän du inte är den enda som använder maskinen.

 • Hygienisk mjölkskumning tack vare automatiserad dubbelrengöring

  Hygienisk mjölkskumning tack vare automatiserad dubbelrengöring

  Den här Saeco-espressomaskinen har en automatisk dubbelrengöringsfunktion för sin mjölkkanna. Den dubbla rengöringen använder två oberoende ångcykler för att snabbt skölja mjölkkannan efter varje kaffedryck du förbereder, för en färsk mjölkdryck varje gång. Hygienisk mjölkskumning har aldrig varit enklare.

 • Maskinen är alltid ren tack vare den automatiska rengöringen och avkalkningen

  Maskinen är alltid ren tack vare den automatiska rengöringen och avkalkningen

  Saeco utformade den här espressomaskinen till att automatiskt rengöra sin kaffekrets med vatten vid start och avstängning av maskinen. Det ger en härlig, färsk smak med varje kopp kaffe. Vanlig avkalkning förlänger espressomaskinens livslängd. Den här maskinen uppmanar inte bara när avkalkningen behövs utan startar den automatiserade avkalkningsprocessen på maskinen och leder dig med tydliga skärmanvisningar när det är dags för avkalkning. Avkalkning har aldrig varit så enkelt!

 • Mjölkspecialiteter utan väntan tack vare en dubbelbryggare

  Mjölkspecialiteter utan väntan tack vare en dubbelbryggare

  Med 2 separata uppvärmningssystem för att se till både den optimala kaffe- och mjölkskumstemperaturen, garanterar den här fullt automatiska Saeco-espressomaskinen professionell prestanda och hastighet varje gång. Du kan förbereda så många latte macchiato och cappuccino som du önskar, den ena efter den andra och varje gång lika god och utan väntan.

 • Perfekt mjölkskum tack vare den integrerade mjölkkannan

  Perfekt mjölkskum tack vare den integrerade mjölkkannan

  Njut av mjölkspecialiteterna med den automatiserade mjölkkannan med automatisk rengöring. Häll helt enkelt mjölk i kannan, sätt in den i maskinen och välj din önskade kaffedryck. Om det är en latte macchiato, cappuccino eller caffelatte, kommer din dryck att serveras inom några sekunder. Kannan till Saeco-espressomaskinen levereras med det automatiska rengöringssystemet som innebär att två automatiska rengöringar med ånga av kannans rör sker efter varje användning, för fräsch mjölksmak varje gång.

 • Ett lyft för crema och fyllighet i kaffet

  Ett lyft för crema och fyllighet i kaffet

  Den här Saeco-maskinen erbjuder vårt patenterade lyft för crema och fyllighet. Den här vridknappen, bekvämt placerad på maskinens pip, låter dig smidigt justera mottrycket som reglerar espressons fyllighet och crema. Prova och hitta din favoritsmak.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av