Pure Essentials Collection

Bakmaskin

  Pure Essentials Collection

  Bakmaskin

  Njut av nybakat bröd i alla former och smaker

  Njut av varmt, nybakat bröd varje morgon och skapa dina egna brödformer med det här unika tillbehöret till Philips bakmaskin. Du kan baka baguetter, småbröd, bullar och roliga snacks, som kringlor och rullar. Samla familjen och visa hur kreativ du är! Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Pure Essentials Collection Bakmaskin

Brödformningstillbehör, 14 menyer, 1 250 g, Svart HD9040/90 Hitta liknande produkter

Njut av nybakat bröd i alla former och smaker

Baka ditt favoritbröd med brödformningstillbehöret!

 • Brödformningstillbehör för att skapa dina egna brödformer

  Brödformningstillbehör för att skapa dina egna brödformer

  Brödformningstillbehöret är ett unikt tillbehör som gör att du kan baka bröd i alla former. Du kan baka baguetter, bullar eller runda bröd, och till och med roliga snacks som kringlor och rullar som hela familjen kommer att älska. Tillbehöret består av två brickor som var och en har tre skiljeväggar som du kan använda för att forma degen till olika storlekar och former. Du kan göra upp till 12 små bullar som dekorerade med frön passar perfekt till middagen med dina vänner, eller blir ett läckert mellanmål med en ostskiva på. Eller kombinera baguetter med runda bröd, eller varför inte forma degen som du vill utan skiljeväggar. Visa din kreativitet!

 • 14 förinställda program för bröd, deg och många olika former

  14 förinställda program för bröd, deg och många olika former

  Philips bakmaskin har 14 förinställda program för att baka perfekt bröd av alla de slag, från fylligt och mättande fullkornsbröd till glutenfritt bröd, franskbröd och kaffebröd. Du kan också använda den för att göra utsökta degar för pasta, pizza, bagels, kakor och bakverk – och dessutom för att göra sylt. Allt blir lättbakat och gott eftersom förinställningarna anger temperatur och tid för bästa möjliga resultat. Det finns till och med specialinställningar för mindre brödstorlekar, och om du har bråttom finns ett antal snabbprogram för att baka dubbelt så snabbt, eller till och med på bara en timme.

 • Indikator för timing på när du ska tillsätta extra ingredienser (för specialbröd)

  Indikator för timing på när du ska tillsätta extra ingredienser (för specialbröd)

  Baka specialbröd med läckra extraingredienser som nötter eller torkad frukt – det är både enkelt och roligt att göra. När tillsättningsindikatorn lyser tillsätter du bara extraingredienserna till degen och låter bakmaskinen göra resten. Lägg till vad du vill – nötter, frön, oliver, torkad frukt, ost, lök, bacon, nougat, choklad eller annat, så får du ett läckert specialbröd som skiljer sig från mängden!

 • Baka 3 brödstorlekar – inklusive extrastort på 1,25 kg

  Baka 3 brödstorlekar – inklusive extrastort på 1,25 kg

  Du behöver inte bekymra dig för att ha för mycket bröd, eller för att inte ha tillräckligt med bröd om du skulle få ett par gäster till. Använd bakmaskinens extrakapacitet och tydliga markeringar för att baka medelstora, stora och extra stora bröd på 750 g, 1 kg och 1,25 kg.

 • 3 gräddningsnivåer för brödskorpa efter önskemål

  3 gräddningsnivåer för brödskorpa efter önskemål

  Du kan få ditt bröd precis som du vill ha det med hjälp av de tre olika gräddningsnivåerna. Välj en ljus, medelmörk eller mörk skorpa efter vad du föredrar och beroende på vilket av dina favoritrecept du använder.

 • Praktiskt recepthäfte medföljer

  Praktiskt recepthäfte medföljer

  Tycker du om att prova något nytt ibland? I det behändiga recepthäftet får du veta hur du kan baka specialbröd, och här får du också mängder av användbara tips om hur du tillsätter dina favoritingredienser för att göra något alldeles extra av varje recept. Recepthäftet är dessutom lättläst och enkelt att använda, också för dig som aldrig har handskats med en bakmaskin förut.

 • Timer på upp till 15 timmar för nybakat bröd när som helst

  Njut av den oemotståndliga doften av varmt, nybakat bröd varje morgon – det är underbart gott och ger dig en perfekt start på dagen! Ställ bara timern kvällen innan, så bakar maskinen brödet åt dig medan du sover, och du får nybakat bröd direkt när du stiger upp eller vid något annat tillfälle som du själv väljer.

 • Intuitiva funktioner med lättanvända knappar för alla användare

  Philips-bakmaskinens funktionsknappar är intuitivt ordnade, vilket gör det enkelt att ställa in programmen. Först väljer du brödtyp, sedan vikten enligt receptet och gräddningsnivån (eller använd den förinställda gräddningsnivån), och sedan startar du programmet. Stora och tydliga symboler visar funktionen för de olika knapparna, och alternativen du har valt visas på en tydlig LCD-skärm.

 • Se brödet stiga och gräddas i visningsfönster

  I visningsfönstret kan du se bakmaskinen i arbete med att knåda, blanda och baka – detta är idealiskt om du vill kontrollera läget och se till att allt går som du planerat.

 • Mätbägare och skopa medföljer

  Lägg till fasta och flytande ingredienser i precis rätt mängd med mätbägaren och skopan som medföljer – det är precis vad du behöver för att komma igång.

 • Inbyggda halkfria handtag för enkel och säker hantering

  Om du behöver flytta bakmaskinen eller ställa undan den i ett skåp är den försedd med praktiska halkfria handtag som gör att den enkelt kan lyftas och flyttas.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av