Avent

Philips Avent

Classic+-dinapp

  Philips Avent

  Classic+-dinapp

  Har kliniskt bevisats motverka kolik och obehag*

  Med dinappen Philips Avent Classic+ kan barnet kontrollera mjölkflödet, vilket motverkar att barnet äter för mycket och kräks. Den unika ventilen öppnas och släpper in luft i flaskan, vilket ger en hälsosam, aktiv matning och mindre kinkighet och kolik.* Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 55,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Avent Classic+-dinapp

2 delar, Justerbart flöde, 3 m+ SCF635/27 Hitta liknande produkter

Har kliniskt bevisats motverka kolik och obehag*

Pålitliga i 30 år

 • Enkelt grepp tack vare nappens unika ventil

  Den unika ventilen på dinappen anpassas efter barnets rytm. Mjölken rinner bara i den hastighet som barnet väljer, vilket minskar risken att barnet äter för mycket, spottar ut och kräks.

 • Kliniskt bevisad minskning av kinkighet

  Sömn och näring är viktiga för barnets hälsa och välmående. En randomiserad klinisk studie genomfördes för att fastställa om designen på nappflaskor påverkar barnets beteende. Philips Avent Classic-nappflaskan visades minska kinkighet med 28 minuter per dag jämfört med en annan flaska (46 minuter jämfört 74 minuter, p=0,05). Det gällde i hög grad nattetid.**

 • Unikt anti-koliksystem

  Medan barnet suger böjs den unika ventilen på nappen så att luften hamnar i flaskan istället för barnets mage.

 • BPA-fri napp

  Nappen är tillverkad av silikon – ett BPA-fritt material (följer EU-direktivet 2011/8/EU)

 • Dinappar med olika flödeshastighet finns

  Med Philips Avent Classic-flaska får du fyra olika flödeshastigheter för att följa barnets utveckling. Kom ihåg att barn utvecklas i olika takt och att åldersindikationerna är ungefärliga. Alla dinappar finns i tvåpack.

 • Kan användas med Classic-nappflaska

  Vi rekommenderar att Classic-dinappen endast används med Classic-nappflaskorna.

 • Justera flödeshastigheten för barnets bekvämlighet

  Med dinappen med justerbart flöde kan du justera flödeshastigheten beroende på hur tjock vätskan är så att det passar barnets rytm perfekt. Vi rekommenderar att du använder den här dinappen för tjockare vätskor som AR-mjölk (förtjockad), mjölk blandad med barnris, mjölk blandad med barnmat och soppa. När barnet är redo för mat med en tjockare konsistens rekommenderar vi att du använder Philips Avents kraftiga dinapp.

Visa alla specifikationer
 • * En klinisk studie visade att två veckor gamla spädbarn var mindre kinkiga jämfört med barn som matades med en annan flaska. (Studien utfördes av Institute of Child Health, London. 2008.)
 • Två veckor gamla barn som matades med en Philips Avent-flaska uppvisade benägenhet till mindre kolik än barn som matades med en vanlig flaska. Två veckor gamla barn som matades med en Philips Avent-flaska gjorde mindre motstånd än barn som matades med en flaska i ett annat ledande märke.
 • ** En klinisk studie visade att två veckor gamla spädbarn som matades med en Avent-flaska mer sällan drabbades av kolik än spädbarn som matades med en annan ledande flaska, särskilt på natten.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av

Nu lanserar vi uGrow – appen som hjälper dig följa ditt barns utvecklin


Hämta världens första medicinska babyapp med anslutna enheter som ger dig personliga och värdefulla råd.

 

Smartare matning: håll koll på matningstillfällen med uGrow-appen, få skräddarsydda råd och hjälp med att upptäcka mönster för att kunna främja ditt barns utveckling.

 

Ta reda på mer