Sonicare

Philips Sonicare DiamondClean

Sonisk eltandborste

  • KA

  Philips Sonicare DiamondClean

  Sonisk eltandborste

  Philips Sonicares bästa eltandborste hitintills!

  Prisbelönad design, exceptionell rengöring, DiamondClean är Sonicares mest exklusiva eltandborste. Vår soniska teknologi i kombination med diamantformade borststrån polerar effektivt missfärgade tänder. Kliniska tester visar på synbart vitare tänder redan efter en veckas bruk. DiamondClean laddas i ett stilrent glas som ger en extra touch av elegans till ditt badrum. Unik glasladdare och exklusiv reseetui med USB-laddare ingår. ¹Testvinnare i tidningen Metro (2012), Årets Groomingverktyg i tidningen Café (2013) mm. ²Reddot Design Award (2012), If Design Award (2012) mm. Läs mer om produkten

  60 dagars returrätt
 • Philips Sonicares bästa eltandborste hitintills!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Philips Sonicares bästa eltandborste hitintills!

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare DiamondClean Sonisk eltandborste

Synbart vitare tänder på en vecka, Upp till 3 veckors batteritid, Induktionsladdning i exklusivt glas, 60 dagars pengarna-tillbaka garanti HX9362/67 Hitta liknande produkter

Philips Sonicares bästa eltandborste hitintills!

Testvinnare¹ och prisbelönad design²!

 • Philips Sonicare -den mest rekommenderade eltandborsten med sonisk teknologi

  Sonicare-teknologin som vi använder i alla våra eltandborstar har inspirerats av tandvården. Philips har forskat och utvecklat munvårdsprodukter i över 20 år och har 25 miljoner nöjda Sonicare-användare världen över. Det unika med Sonicares teknologi är att den når även mellan tänderna och in under tandköttskanten, de högfrekvent svepande rörelserna pressar vattnet och tandkräm in mellan tänderna vilket ger dig effektiv och skonsam rengöring på en och samma gång. Med våra eltandborstar får du både effektiv rengöring och friskare tandkött. **Delaurenti M, et al. An Evaluation of Two Toothbrushes on Plaque and Gingivitis. Journal of Dental Research. 2012, 91(Special Issue B):522

 • Sonicare DiamondClean borsthuvud för vitare tänder

  DiamondClean, Sonicares bästa borsthuvuden för vitare tänder, har diamantformade, medelhårda borststrån som effektivt men skonsamt skrapar bort plack. Philips Sonicare eltandborste ger en effektiv rengöring av hela munnen vilket ger vitare tänder och en renare mun jämfört med borstning med en manuell tandborste.

 • Philips Sonicare – effektiv rengöring, friskare tandkött och vitare tänder

  Det unika med Sonicares teknologi är att den når även mellan tänderna och in under tandköttskanten, de högfrekvent svepande rörelserna pressar vattnet och tandkräm in mellan tänderna vilket ger dig både effektiv rengöring och friskare tandkött. I DiamondClean kombinerar vi patenterad sonisk teknologi med diamantformade borststrån vilket effektivt polerar bort fläckar på tänderna. Kliniska tester visar på synbart vitare tänder redan efter en veckas bruk.

 • Eltandborsten från Philips Sonicare som gör tänderna vitare

  Ger dig upp till dubbelt så vita tänder än en vanlig tandborste på bara 1 vecka. Tar bort upp till 100 % fler fläckar och ger synbart vitare tänder på bara 1 vecka.

 • Sonicares teknologi – rent även mellan tänderna

  Sonicare-teknologin som vi använder i alla våra eltandborstar har inspirerats av tandvården. Philips har forskat och utvecklat munvårdsprodukter i över 20 år. Vi är det snabbast växande eltandborstmärket och har 25 miljoner nöjda Sonicare-användare världen över. Det unika med Sonicares teknologi är att den når även mellan tänderna och in under tandköttskanten, de högfrekvent svepande rörelserna pressar vattnet och tandkräm in mellan tänderna vilket ger dig effektiv och skonsam rengöring på en och samma gång.

 • Anpassa din tandborstning med 5 unika borstlägen

  Sonicares DiamondClean har fem lägen som gör att du kan anpassa din tandborstning utifrån dina behov. Läget "White" polerar effektivt bort missfärgningar från tänderna, och ger dig synbart vitare tänder på bara en vecka! Du har även bland annat ett läge för extra skonsam borstning samt ett för att massera tandköttet.

 • Tvåminuterstimern hjälper dig att följa den rekommenderade borstningstiden

  Tvåminuterstimern på Diamond Clean eltandborste hjälper dig att följa den borstningstid som rekommenderas av tandvårdspersonal.

 • Quadpacer-timer med intervall uppmuntrar till noggrann borstning

  Timer med 30-sekundersintervall anger när du är klar med varje fjärdedel av munnen ger en mer konsekvent rengöring i hela munnen

 • Laddning i resefodral via USB eller via glaset

  DiamondClean laddas med induktionsteknik i ett stilrent glas som ger en extra touch av elegans till ditt badrum. Är du på resande fot kan du praktiskt ladda tandborsten i resefodralet via USB. En full laddning av batteriet räcker i upp till 3 veckor.

 • Sonicares soniska teknologi pressar in vatten även mellan tänderna

  Eltandborsten från Philips Sonicares soniska rengöring når in djupt mellan tänderna och längs tandköttskanten.

Visa alla specifikationer
 • *baserat på två borstningar på två minuter per dag, i rengöringsläge (Clean)

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av